Google+

"Artificial sau natural?" Primaria indeamna locuitorii capitalei sa aleaga ce brad vor sa fie instalat de Craciun, in PMAN: vom face un sondaj pe facebook

Locuitorii capitalei sunt invitati sa participe la un sondaj pe faccebook, ca sa aleaga ce brad vor sa fie instalat de Craciun, in Piata Marii Adunari Nationale.

 

Comunicatul emis:

"Consultarea cetăţenilor privind bradul ce urmează a fi instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale la sărbătorile de iarnă 
Având în vedere discuţiile publice din anii precedenţi şi pentru a evita subiectul privind bradul ce urmează a fi instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă – natural sau artificial, Primăria Chişinău a decis să consulte cetăţenii municipiului în această privinţă.  
 

 

În context, în perioada 5 – 15 octombrie a.c., pe pagina oficială de Facebook a Primăriei municipiului Chişinău va fi organizat un sondaj de opinie pe marginea acestui subiect.

 

Cetăţenii sunt invitaţi să răspundă la următoarea întrebare: „De care brad să fie instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă – brad natural sau brad artificial”.

 

De asemenea, locuitorii municipiului Chişinău îşi pot expune opinia la acest subiect, la adresa de e-mail: primaria@pmc.md, la fel până pe data de 15 octombrie 2018. 


În dependenţă de rezultatul sondajului de opinie, dar şi a propunerilor formulate de cetăţeni, va fi luată o decizie finală. Pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi inaugurat la data de 1 decembrie 2018."


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn