Google+

Avocatul lui Vlad Filat nu poate sa spuna nimic despre faptul ca fiul fostului premier a fost lipsit de aproape jumatate de milion de lire sterline de autoritatile britanice - VIDEO

Avocatul lui Vlad Filat nu poate sa spuna nimic despre faptul ca fiul fostului premier a fost lipsit de aproape jumatate de milion de lire sterline de autoritatile britanice - VIDEO
Embed:

Avocatul lui Vlad Filat, Tudor Osoianu, nu poate sa ofere presei informatii despre faptul ca fiul fostului premier a fost lipsit de aproape jumatate de milion de lire sterline de autoritatile britanice.

 

-Fiul lui Vlad Filip a fost lipsit de aproape jumatate de milion de lire sterline de autoritatile britanice, com comentati?

 

Tudor OSOIANU, AVOCAT: "Noi o sa revenim cu informatii suplimentare la acest subiect ulterior."

 

-Dar ati vorbit cu domnul Filat referitor la acest subiect?

 

Tudor OSOIANU, AVOCAT: "Eu am raspuns la aceasta intrebare."

 

-Dar care este positia lui fata de aceste acuzatii care i se aduc?

 

Tudor OSOIANU, AVOCAT: "Imi cer scuze, eu vreau sa fac o precizare, colegul meu Victor Munteanu este mandatat pentru a comunica cu presa de aceea eu alte imputernici pentru a va furniza alte informatii nu va pot da."

 

Anterior, avocatul lui Vlad Filat a spus ca se va vedea cu clientul sau, aflat in inchisoare, pentru a discuta situatia, iar pana atunci nu poate veni cu vreo reactie.

 

Vlad Filat mai are doi copii: Iustina din prima casatorie si Ekaterina din mariajul cu jurnalista Angela Gonta. Acesta isi ispaseste acum sentinta de noua ani de puscarie intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta si corupere pasiva. El mai este vizat intr-un alt dosar unde este invinuit de spalare de bani si risca 10 ani de puscari. El se declara nevinovat. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn