Google+

Caruselele din PMAN, EVACUATE dupa incidentul in urma caruia doua tinere au ajuns la spital - VIDEO

Caruselele din PMAN, EVACUATE dupa incidentul in urma caruia doua tinere au ajuns la spital - VIDEO
Embed:

S-au dus la distractie, dar au nimerit pe mana medicilor. Doua tinere au ajuns aseara la urgenta dupa ce au cazut din unul dintre caruselele amenajate in Piata Marii Adunari Nationale. Alti trei tineri - doi baieti si o fata - s-au ales cu o sperietura zdravana. Caruselul s-a defectat chiar in timp ce ei se aflau in aer. Astazi, primaria a anuntat ca inca acum doua saptamani a cerut ca instalatiile sa fie scoase din cauza incalcarii normelor de securitate. Abia astazi carusele au fost demontate.

 

Incindentul a avut loc aseara in jurul orei 22. Cei 5 tineri, 3 fete si doi baieti, care sunt prieteni au mers la caruselele din fata Guvernului. Distractia insa s-a incheiat tragic. In timp ce se dadeau la unul dintre ele, acesta s-ar fi defectat. Una dintre tinere s-a lovit puternic la cap in timp ce a ramas suspendata in aer. Cealalta a fost mai norocoasa. Desi a cazut la pamant ea s-a ales doar cu cateva vanatai. Ambele au fost duse la urgenta.

 

Baietii s-au speriat rau, dar nu au patit nimic. Nici una dintre victime nu a vrut sa vorbeasca in fata camerei. Potrivit lor insa, unica masura de protectie a caruselului era o bara de metal, desi ar fi trebuit sa existe si centuri de siguranta. Angajatii parcului de distractii au refuzat sa comenteze incidentul de aseara. Martori la eveniment au fost cativa protestatari ai Platformei DA, care dorm noaptea in corturile din centrul capitalei.

“S-a rupt de pe carusel si a cazut...Una dintre tinere a spus ca la carusel lipsea centura de siguanta, iar la rotatiile mai puternice, acestea au cazut.”

 

“Dintr-o parte era centura si dintr-o arte nu..”

 

Dupa incidentul de aseara, astazi caruselele, din Piata Marii Adunari Nationale, au inceput sa fie demontate. Intr-un comunicat de presa, primaria capitalei a anuntat ca instalatiile urmau sa fie scoase inca acum 2 saptamanai dupa ce au fost depistate mai multe incalcari ale normelor de securitate.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn