O femeie a fost omorata in bataie, iar sotul ei, batut si legat, a zacut langa ea cateva ore. S-a intamplat in localitatea Bulboci din Soroca. Crima a fost comisa de niste indivizi veniti sa-i jefuiasca. Cei doi au fost gasiti azi dimineata de catre o vecina. Oamenii legii nu au deocamdata niciun suspect.

Publicat:17.01.2019, 11:28

19 masini de politie se aflau azi la poarta casei unde s-a intamplat totul. Oamenii legii fusesera alertati de o vecina, care, ingrijorata ca nu-i vede pe batrani de cateva zile, a intrat la ei acasa. A descoperit insa un tablou de groaza –  proprietara, in varsta de 76 de ani, era moarta.

Sotul acesteia, de 78 de ani, zacea alaturi in locuinta ravasita. Legat la maini si la picioare, plin de vanatai, barbatul abia mai rasufla. El a fost transportat la spital. 

Dumitru BATOG, SEF IP SOROCA: “S-a constatat ca decesul a survenit in urma unui atac talharesc. Acum la fata locului lucreaza expertii criminalisti, se acumuleaza probele necesare. Cu detalii vom veni suplimentar.”

Oamenii legii au refuzat sa ofere multe detalii, invocand secretul anchetei. Aceasta femeie ne-a povestit ca si anterior persoane necunoscute au intrat in casa victimelor, le-au batut si le-au jefuit.

“ Mie imi pare ca tot ei au intat au vazut ca le-a mers odata, au gasit bani sau ce au mai gasit. Te temi sa dormi in casa, nui cauta nui gaseste.”
Femeia sustine ca ii cunoaste de mult timp pe cei doi soti, ambii oameni cumsecade."

“ Ea lucra vanzatoare, am lucrat impreuna era o femeie buna. Au fost gasiti in casa pe dansul legat si cu gura legata. Ea jos la pamant moarta, dar cine a facut nustiu.”

 Politistii nu au identificat deocamdata niciun suspect. Potrivit lor, acum colecteaza probele necesare pentru a gasi faptasii, iar ulterior vor veni cu detalii.