Google+

Casa unei familii din capitala se poate prabusi in orice clipa. Din cauza unor catacombe care trec sub locuinta, podeaua intr-o camera s-a surpat, iar peretii au crapat din toate partile: "Imi este frica" - VIDEO

Casa unei familii din capitala se poate prabusi in orice clipa. Din cauza unor catacombe care trec sub locuinta, podeaua intr-o camera s-a surpat, iar peretii au crapat din toate partile: "Imi este frica" - VIDEO
Embed:

Casa unei familii din capitala este in pericol de a fi inghitita in orcie clipa de pamant. Locuinta a fost construita deasupra unui beci vechi, in care s-ar fi acumulat apa. Din aceasta cauza, podeaua intr-o camera s-a prabusit, iar peretii casei au crapat. De toate relele, proprietarii acuza Apa-Canal. Responsabilii insa spun ca nu au nicio vina.


In momentul in care s-a prabusit podeaua, Tudor Vidrascu era plecat impreuna cu familia in ospetie. Cand s-au intors acasa, oamenii au ramas ingroziti de ce au vazut.

 

Tudor VIDRASCU: “Bine ca nu eram acasa, eram la parinti. Putea sa cada fiica, pentru ca ea se juca permanent in coltul cela cu jucariile.” 

 

 Barbatul spune ca in ultimii cinci ani in gurile de canalizare periodic se acumula apa, iar surplusul se scurgea direct in beciul de sub casa lor. Acesta afirma ca responsabilii de la Apa-Canal veneau dupa doua sau trei zile de la chemare si nu ar fi  facut nimic pentru solutionarea problemei. Barbatul a stiut de existenta beciurilor, spune ca daca ar fi avut acces, ar fi putut preveni prabusirea.

 

Tudor VIDRASCU: “Sa curate sa sufle sa vada de ce se bate canalizarea si o data in luna ii chemam, veneau se uitau sau pompau apa si se duceau si peste un timp iar se gramadea apa si.”

 

 Responsabilii de la Apa-Canal spun ca apa care s-a scurs in beciuri nu este potabila si nici din canalizare.  

 

Nadejda FOTESCU, PURTĂTOR DE CUVÂNT, APA-CANAL: “Reteaua de canalizare este blocata ca urmare a avariei produsa la retelele interioare.”

 

 Vecinii care locuiesc in preajma, pe strada Maria Cebotari, se tem acum ca si casele lor se pot prabusi in orice moment.

 

Ecaterina CERCHIZ, VECINA: “Imi este frica, insa eu rar vin acasa. Am nepoti si trebuie sa am grija de ei, asa ca plec si dupa teoria probabilitatii daca si se va prabusi, atunci fara mine.”

 

 Barbatul sustine ca a reusit sa-si salveze o parte din bunuri. Acum familia se va inghesui intr-o casa cu buneii. Deocamdata nu se stie ce se va intampla in continuare cu locuinta.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn