Clipe de cosmar pentru o femeie din Soldanesti. In urma unui conflict iscat intre ea si concubinul sau, acesta a luat si i-a batut cuie in palme. Medicii au ramas socati cand au vazut femeia cu palmele pline de sange. Acum agresorul risca sa-si petreaca urmatorii ani la racoare.

Publicat:28.09.2017, 14:11

Potrivit politiei, scenele dramatice s-au intamplat in satul Cotiujenii Mari din Soldanesti, dupa o cearta intre cei doi concubini. Clocotind de manie, barbatul de 30 de ani a luat un ciocan si i-ar fi batut femeii cate un cui in fiecare palma. Dupa ce a scapat din ghearele sotului ei, femeia a fugit sa ceara ajutorul medicului din sat..

Ion UNGUREANU, ANGAJAT STATIA DE URGENTÄ‚ COTIUJENII MARI: “Era batuta cu cuie in palma. Noi cand ne-am dus la salvare, un cui era deja scos, iar in cealalta palma inca mai era unul. Noi am dus-o la Soldanesti la internare si ea a venit inapoi.” 

 Medicii spun ca dupa ce i-au scos cuiul si i-au bandajat ranile, femeia a refuzat internarea si a plecat acasa. Acolo o asteptau oamenii legii, care au luat-o la intrebari. Dupa ce le-a povestit politistilor cum s-a intamplat totul, individul a fost retinut pentru 72 de ore, iar pe numele sau a fost pornit un dosar penal. Daca va fi gasit vinovat, acesta si-ar putea petrece urmatorii 3 ani dupa gratii.