O crima produsa aseara la Balti a ingrozit tot orasul. O femeie de 45 de ani a iesit din casa, iar peste o ora mama acesteia a gasit-o moarta in veceul din curte. Femeia a fost injunghiata de cateva ori. Principalul suspect, fostul iubit al victimei, a fost retinut de politie in timp ce incerca sa paraseasa tara.

Publicat:03.02.2018, 09:46

Totul s-a intamplat aseara, in jurul orei 18:20, intr-o gospodarie din Balti. Potrivit politiei, femeia de 45 de ani a iesit din casa, iar peste o ora, vazand ca nu se mai intoarce, mama acesteia a mers sa o caute. Dupa ce a tot strigat-o si cautat-o minute in sir prin curte, femeia si-a gasit fiica, moarta, intr-o balta de sange, in toaleta din curtea gospodariei. Principalul suspect, fostul iubit al femeii, un cetatean rus, a fost retinut pe aeroportul de la Chisinau in timp ce incerca sa paraseasca tara.

Mama femeii le-a povestit politistilor ca acum 2 luni fiica sa s-a intors acasa din Federatia Rusa, acolo unde a muncit o perioada. Femeia le-a mai spus oamenilor legii ca, inainte de a se intoarce acasa, fiica sa s-a despartit de iubitul ei.

Suspectul a fost retinut pentru 72 de ore si risca 25 de ani de inchisoare sau chiar detentie pe viata.