Nu conteaza daca are studii in domeniul medical sau nu, important e sa fie un bun manager. Asta spun ministrii despre viitoarea sefa de la sanatate, chiar daca presedintele declara ca Silvia Radu nu merita fotoliul pentru ca nu cunoaste diferenta dintre paracetamol si aspirina.

Publicat:24.09.2018, 13:35

Victoria IFTODII, MINISTRUL JUSTITIEI:  "Este important ca noul ministrul al sanatatii sa aiba studii in domeniu? Cred ca nu. De ce? Pentru ca ministrul este o figura politica si trebuie sa promoveze politici. Doar politica? Da."

 Octavian ARMASU, MINISTRUL FINANTELOR: "Este important sa fie un manager bun. Legea functionarului public spune ca trebuie sa aiba cel putin 5 ani de lucru un domeniu? Sa-i dam o sansa doamnei sa arate capacitatile sale manageriale. Este o decizie buna. Sistemul are nevoie de un om din afara."

Iurie LEANCA, VICEPRIM-MINISTRU PENTRU INTEGRARE EUROPEANA:  "Ministri de regula sunt si politiceni in alte tari. Este important sa aiba capacitati de manager."

 Saptamana trecuta, prim-ministrul Pavel Filip a venit cu ideea de a o propune pe Silvia Radu in functia de ministru al Sanatatii. Acesta a declarat ca are incredere in capacitatile sale manageriale.