Google+

Cine s-a trezit azi mai de dimineata… a avut mai mult de lucru. Soferii si-au gasit masinile inghetate bocna si inconjurate de nameti. Asa ca au pus mainile pe lopeti ca sa-si faca drum: "Radu s-a descurcat mai bine decat cu bradul” - VIDEO

Cine s-a trezit azi mai de dimineata… a avut mai mult de lucru. Soferii si-au gasit masinile inghetate bocna si inconjurate de nameti. Asa ca au pus mainile pe lopeti ca sa-si faca drum: "Radu s-a descurcat mai bine decat cu bradul” - VIDEO
Embed:

Cine s-a trezit azi mai de dimineata… a avut mai mult de lucru. Soferii si-au gasit masinile inghetate bocna si inconjurate de nameti. Asa ca au pus mainile pe lopeti ca sa-si faca drum. Daca astazi strazile principale din capitala erau curatate, in multe curti, zapada nici nu a fost atinsa de autospeciale.

 

Loreta LISNIC, REPORTER PRO TV:Soferii care si-au parcat aseara masina pe marginea carosabilului, dimineata s-au trezit cu acestea ingropate in mormane de zapada.”

 

 Aceasta soferita si-a lasat automobilul pe bulevardul  Moscovei, iar astazi l-a gasit cu greu. S-a chinuit aproape o ora ca sa-l scoata de sub zapada.

 

“O lopata, dar e cam mica. -Ati inghetat? -Nu, te incalzesti, faci sport.”

 

Deszapezirea masinilor ramase parcate pe marginea drumurilor sau in curtile blocurilor a fost azi dimineata sport national. Inarmati cu lopeti, maturi sau unelte improvizate, soferii si-au dezgropat vehiculele din zapada si gheata.

 

“Te trezesti mai tarziu, ai de curatat. Am perie, iar acolo lopata.”

 

“-La ce ora v-ati trezit ca sa o curatati? -La sase dimineata pana acum. -Cum ati gasit-o dimineata? -Plina cu gheata.”

 

“Ne chinuim sa o dezghetam de o ora, cu gheata si cu zapada. Am inghetat, dar ce sa-i facem, trebuie de dus la lucru.”

 

A fost greu pana au iesit din curtile blocurilor. Desi s-a intervenit pe timpul noptii, utilajele de deszapezire nu au ajuns peste tot.

 

“Peste tot sunt probleme, fara comentarii. S-a descurcat mai bine decat precedentul.”

 

“Silvia Radu s-a descurcat mai bine decat cu bradul.”

 

“-Sunt pe careva portiuni probleme? -Nu, masinile, au mers, au impins.”

 

“E ghetus, bine ca au curatat, dar oricum e alunecos.”

 

Partial au fost curatate si trotuarele.

 

Soferii mai putin norocosi au nimerit in accident. Acest microbuz de pe ruta Ungheni-Chisinau a franat brusc pentru a acorda prioritate pietonilor, astfel ca a fost tamponat de automobilul din spate.

 

Dimineata pe drumul spre Aeroportul Chisinau s-au format ambuteiaje kilometrice.  Potrivit responsbaililor de la primaria capitalei, ninsoarea nu a afectat circulatia transportului public, iar toate institutiile de invatamant si medicale functioneaza in regim normal.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn