Google+

Concurenta la Vocea Romaniei devine tot mai puternica. Aseara au inceput confruntarile Live, care au adus in scena 16 participanti

Concurenta la Vocea Romaniei devine tot mai puternica. Aseara au inceput confruntarile Live, care au adus in scena 16 participanti
Embed:

Concurenta la Vocea Romaniei devine tot mai puternica. Aseara au inceput confruntarile Live, care au adus in scena 16 participanti. Doi dintre ei sunt din Moldova. Olga Roman si Octavian Casian, ambii din echipa lui Smiley, au cantat cu multa emotie si dedicare. Insa doar unul dintre ei a trecut mai departe.


Octavian Casian a adus emotii la Vocea Romaniei. Moldoveanul a interpretat foarte bine piesa aleasa de antrenorul sau. Tanarul i-a impresionat pe toti, dar mai ales pe Smiley.

 

Smiley, INTERPRET: “Este singurul om din istoria Vocii Romaniei care suna asa..”

 

 Iar Loredana a fost surprinsa mai mult de schimbarea de look al moldoveanului.

 

Loredana, INTERPRETA: “Ma asteptam sa-ti vad pletele tale. E o schimbare extraordinara.”

 

 In prima editie de confruntari Live, Smiley a adus-o in scena si pe Olga Roman din Chisinau. Ea insa nu a fost salvata nici de public, nici de antrenor. Spectacol pe scena au facut si cei patru concurenti din echipa lui Adrian Despot. Valentin a cantat o piesa in romana, care a prins bine la public.

 

Iar antrenorii au sustinut-o prin dans pe Andrada Cretu, care a avut o interpretare de nota zece. Tot ea a fost favorita lui Despot. Echipa Loredanei a adus aseara foarte multa culoare si entuziasm.

 

S-a evidentiat foarte mult Amalia, care a demonstrat ca este talentata si are o voce deosebita. In total, 16 concurenti au urcat aseara pe scena, insa doar opt dintre ei merg mai departe. Vinerea viitoare se va canta din nou Live, la Vocea Romaniei.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn