Constantin Tutu a inaugurat astazi linia de troleibuz Chisinau-Truseni. Deputatul PD spune ca a venit la ceremonie pentru a sarbatori alaturi de oameni, iar intrebat daca va candida pe circumscriptia din care face parte si aceasta localitate, democratul sustine ca asteapta decizia colegilor de partid.

Publicat:19.11.2018, 10:49

Constantin TUTU, DEPUTAT PD: "Nu pot sa va spun inca. Cum o sa decida colegii."

- Pentru ce ati venit astazi aici?

Constantin TUTU, DEPUTAT PD:  "Am venit sa ma bucur. In calitate de deputat am facut mai multe demersuri la capitala, pentru ca erau multe probleme cu transportul public aici."

-Domnul Chirtoaca spune ca acesta a fost proiectul lui. Cum comentati?

"Eu cred ca o sa mai apara acus multi actori. Noi stim bine de unde a demarat acest proiect. De la doamna Silvia Radu, dupa care domnul Codreanu acum a terminat acest proiect si vedeti ca troleibuzele deja sunt aici."

De astazi, locuitorii din Truseni pot ajunge cu troleibuzele la Chisinau. Cinci astfel de vehicule au fost inaugurate acolo.

Truseni, impreuna cu alte 4 localitati, Bacioi, Codru, Durlesti, Sangera, face parte din circumscriptia nr. 33. 

Nu este pentru prima data cand Constantin Tutu participa la diferite evenimente organizate in suburbii. La inceputul lunii noiembrie, deputatul PD a fost la o slujba religioasa din Truseni, iar recent a organizat o competitie de fotbal la Durlesti.