Google+

Cu zambetul pana la urechi si cu paharul de sampanie in mana. Vlad Plahotniuc, invitat "special" la nunta a doi tineri democrati din Nisporeni - VIDEO

Cu zambetul pana la urechi si cu paharul de sampanie in mana. Vlad Plahotniuc, invitat "special" la nunta a doi tineri democrati din Nisporeni - VIDEO
Embed:

Vlad Plahotniuc, nuntas la Nisporeni. Liderul PD a fost invitatul special la petrecerea a doi tineri democrati care si-au unit destinele in raionul de bastina al sefului lor de partid. Plahotniuc a mers la sarbatoare impreuna cu Secretarul general al formatiunii, Constantin Botnari si a tinut un discurs in fata oaspetilor.

 

Vlad PLAHOTNIUC, LIDERUL PARTIDUL DEMOCRAT DIN MOLDOVA: “Nu puteam sa omit acest eveniment, cand doi tineri din echipa democrata se unesc. ...LA Multi Ani, casa de piatra si sarbatoare fericita.”

 

Aceste imagini au fost postate pe internet de mireasa. In filmulet, liderul PD apare in ipostaze destinse, ciocnind cupe, cu ceilalti nuntasi de la masa.

 

Vizita a fost imortalizata si prin poze facute cu mirii democrati. Tot ieri, liderul PD, Vlad Plahotniuc, a participat la hramul satului Varzaresti, din raionul Nisporeni. Ziarul de Garda scrie ca spectacolul de acolo a fost organizat de formatiunea de la guvernare si ca in acest fel, partidul si-a inceput deja campania prin regiuni, inainte de parlamentare.

 

La hramurile din localitati se afiseaza si membrii partidului socialistilor, care ar fi transformat concertele in scene electorale.

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn