Cutremurul care s-a produs in aceasta noapte in Vrancea si care a fost resimtit si pe teritoriul Republicii Moldova, a creat panica. Autoritatile spun insa ca din fericire nu au fost inregistrate victime sau pagube materiale.

Publicat:28.10.2018, 06:43

Aceste imagini au fost surprinse de un vizitator al site-ului protv.md.Persoana care ni le-a trimis, ne-a spus ca secventele video au fost surprins in jurul orei 3, la etajul 11 a unui bloc de locuit, din sectorul Ciocana al capitalei.

Contactat de Pro TV, seful Centrului de Seismologie Experimentala a Institutului de Geologie si Seismologie din Chisinau, Ion Ilies a mentionat ca seismul a avut loc la ora 3.38 si a fost resimtit si pe teritoriul Republicii Moldova.

La Chisinau intensitatea cutremurului a fost mai mica cu un grad, a fost de 5. Doar persoanele foarte sensibile au simtit oscilatiile. Oamenii s-au speriat, au parasit incaperitle. Totodata, cutremurul a fost insotit si de un vuiet.

Potrivit sefului de Seismologiei, acesta este cel mai mare cutremur din ultimii patru ani. La moment nu sunt inregistrate victime sau pagube.

Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.