Google+

Cursa de ciclism de amploare la Chisinau. Zeci de copii, tineri, adulti si chiar varstnici si-au pus casca in cap, s-au aliniat la start si au pornit intr-un mars impresionant - VIDEO

Cursa de ciclism de amploare la Chisinau. Zeci de copii, tineri, adulti si chiar varstnici si-au pus casca in cap, s-au aliniat la start si au pornit intr-un mars impresionant - VIDEO
Embed:

O mare de biciclete a putut fi vazuta astazi in capitala, unde a avut loc o cursa de ciclism de amploare. Zeci de copii, tineri, adulti si chiar varstnici si-au pus casca in cap, s-au aliniat la start si au pornit intr-un mars impresionant. Au urmat si cateva intreceri, iar invingatorii s-au ales cu premii si medalii.

 

Fiecare participant si-a luat bicicleta si, obligatoriu, casca. La prima cursa, cea de 15 km, au putut participa toti doritorii.

 

“Este o provocare pentru mine, dar incerc”

 

“Imi place sa fac sport-cit de des mergi pe bicicleta?In fiecare zi, pe linga casa, prin parc”

 

A urmat distanta de 32 de km, pe care nu oricine i-a putut parcurge.


La femei a invins Ana Rozin, iar  dintre barbati primul a ajuns la finis chiar sotul acesteia.

 

Ana si Sergiu ROZIN, CASTIGATORI: “A fost o competiţie foarte bună. În primul rând sunt mândru că soţia mea a câştigat. A fost ceva foarte deosebit, este bine că în oraş se organizează asemenea competiţii.” 

 

Acest barbat are 66 de ani, de 64 merge pe bicicleta: “Nu este neapărat să câştigi, important este să participi. De aceasta, dacă vom participa deja va fi victorie, pentru noi înşine.”

 

Ciclistii profesionisti s-au intrecut si ei, doar ca la distanta de 48 de km.


In fruntea coloanelor de ciclisti era cate o masina a politiei, dar si un autoturism pe care era instalat un dipozitiv care cronometra timpul. In urma ciclistilor statea de veghe o ambulanta.

 


ORGANIZATOR: “Vrem să facem o revoluţie sportivă în ţară. Vrem ca oamenii sa iasă din casele lor, să-şi scoată familia în stradă, la natură şi să înceapă să facă sport. Continuaţi să faceţi sport şi ţara noastră se va schimba!”

 


Si daca ciclistii s-au distrat, atunci soferii care s-au pomenit in zonele prin care erau cursele au avut nevoie de ceva rabdare. Cateva strazi au fost inchise, iar transportul public - redirectionat. Cursa Criterium este la a patra editie.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn