Si astazi a fost blocat centrul capitalei, iar soferii s-au umplut de nervi. Daca ieri s-au facut repetitii pentru concertul de maine al democratilor, azi artistii s-au pregatit pentru cel de azi, al socialistilor. De la ora 13:00, soferii nu au mai putut circula pe bulevardul Stefan cel Mare in perimetrul Pietei Marii Adunari Nationale, asa ca incercand sa ocoleasca zona acestia au nimerit in ambuteiale infernale.

Publicat:08.05.2018, 17:27

Ieri primaria anunta ca de la ora 10, bulevardul Stefan cel Mare va fi inchis, soferii insa au mai avut un ragaz. De la ora 13 a inceput cosmarul. Tarficul a fost restrictionat pentru ca artistii sa se pregateaca de concertul din aceasta seara, iar pe strazile adiacente s-a circulat bara la bara. Soferii au stat pe loc minute bune.

“Biruinta e buna, dar de gasit alt loc nu de facut incomoditati la alte persoane.”

“Complicat dar daca se merita pentru un concert frumos, e dezastruos. Intirziem peste tot. ”

“Pe de o parte au nevoie sa faca ceva, dar pe alta parte daca nu se face nimic se poate de deschis drumul.”

“Eu deja intarzii cu 30 de minute. Acestia cu repetitiile lor si ieri, si azi deranjeaza foarte mult. Si iaca baietii stau si se uita.”

Echipaje de patrulare erau la intersectia bulevardului Stefan cel Mare cu strazile Puskin si Bodoni, in zadar soferii asteptau ca traficul sa fie fluidizat.

Anatol SUSANU, OFITER DE PATRULARE: “E blocat si pe Stefan si pe Puskin si nu ai unde sa dai transportul, flux mare de transport.”

De pe Stefan cel Mare troleibuzele au fost redirectionate pe Bucuresti, iar pietonii au asteptat in zadar in statii, asa ca au luat-o pe jos.

“Eu personal sustin sarbatorile si daca e sa ne pregatim pentru un concert care nu e in fiecare zi. Si daca se suspendeaza nu este nimic iesit din comun.”

“Prea devreme au inceput sa inchida drumul. Nu este bine, am ajuns cam greu, dar asta e ce sa facem.”

“Nu am putut sa ajung doua ore pana in centru.”

Inspectoratul National de Patrulare anunta ca bulevardul Stefan cel Mare in perimetrul Pietei Marii Adunari Nationale va ramane inchis pana joi dimineata la ora 6.