Google+

70 de flotari pentru 10 litri de combustibil. De ziua fostei Armate Sovietice, o benzinarie a decis sa premieze soferii puternici. Au fost atat de multi, incat in zona s-au format ambuteiaje - VIDEO

70 de flotari pentru 10 litri de combustibil. De ziua fostei Armate Sovietice, o benzinarie a decis sa premieze soferii puternici. Au fost atat de multi, incat in zona s-au format ambuteiaje - VIDEO
Embed:

La o benzinarie din capitala soferii au primit astazi cate 10 letri de benzina pentru 70 de flotari. In felul acesta administratia a vrut sa marcheze ziua fostei Armate Sovietice. Indiferent ca sarbatoresc sau nu, zeci soferi au dat iama la statia peco, asa ca in cateva minute in zona s-a format un ambuteiaj infernal.

 

In scurt timp zeci de soferi s-au pus in rand sa-si masoarele puterile pentru 10 litri de combustibil. Asa ca, in zona s-a format un ambuteiaj kilometric.   

 

"Vrem sa facem plinul la automobil. - Cate flotari puteti face?- O suta. - O sa sarbatoriti astazi 23 februarie?- Numaidecat , - Cu cine?- Cu fetele, si nu cu motorina, cu ceva mai tare."

 

"Ma bucur ca asa s-a organizat, mai ales ca intr-o zi asa frumoasa pentru barbati asta e.- O sa sarbatoriti?- Credca da."

 

"Am facut 71 de flotari, as dori ca pe parcurs sa se mai organizeze astfel de evenimente, pentruca e bine venit pentru noi soferii. O sa ne intalnim cu prietenii si o sa sarbatorim."

 

"Ma simt extraordinar, dupa asa o incalzire, este o initiativa foarte buna, am facut 70, sa fi facut mai mult poate si sa toarne mai mult. Pentru mine nu este o sarbatoare oficiala, este o sarbatoare a parintilor si a buneilor nostri, asa o mica memorie in cinstea lor."

 

Pentru multi Ziua fostei Armate Sovietice nu mai este o sarbatoare.

 

"-Este sarbatoare pentru dumnevoastra? A fost sarbatoare deacum a trecut, am fost soldat candva, acum nu mai sarbatorim, la noi in tara nu se mai sarbatoreste, noi avem sarbatorile noastre deacum."

 

"Cu rusii nu sarbatoresc nici o sarbatoare, acestia au impuscat poporul meu in 1992 si in 1940, asta nu-i sarbatoare, ziua armate Moldovei e 3 septembrie. Acestia nu sunt oameni, ei sunt armata ucigasilor."

 

Chiar daca nu si-au facut serviciul militar in armata Sovietica, acesti barbati au decis sa sarbatoreasca. Unul si-a luat acordeonul, altul chitara si au iesit in strada sa distreze trecatorii.  

 

"Iata barbatului i-am cumparat un cadou-  gogosi. Pe bunelul l-am filicitat, nu pot sa spun ca e mare sarbatoare, doar i-a felicitat verbal. "

 

"E o sarbatoare, noi am facut serviciul militar pe timpul fostei Uniuni Sovietice. - Ce ati dat? - Libertate si independenta.- Ati primit cadouri? - Desigur, am primit un parfum si flori de la sotie, minunat."

 

La 23 februarie 1918 a fost constituita Armata Rosie, devenita ulterior Armata Sovietica. Dupa destramarea URSS, in Rusia si Belarus, aceasta zi a fost declarata Ziua aparatorului patriei. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn