Google+

Guvernul a decis. Bugetarii vor avea o minivacanta de 9 zile la sfarsit de august asa cum a cerut Confederatia Sindicatelor - VIDEO

Guvernul a decis. Bugetarii vor avea o minivacanta de 9 zile la sfarsit de august asa cum a cerut Confederatia Sindicatelor - VIDEO
Embed:

Guvernul a decis. Bugetarii vor avea o minivacanta de 9 zile la sfarsit de august asa cum a cerut Confederatia Sindicatelor. Decizia a fost acceptata unanim de membrii cabinetului de ministri. Intrebati insa daca este una potrivita, demnitarii s-au abtinut de la comentarii.

 

Eugen STURZA, MINISTRU AL APARARII: "- Ce parere aveti despre aceasta minivacanta....-Ati fost in vacanta? - Si ce ati facut?”

 

 Chiril GABURICI, MINISTRUL ECONOMIEI: „Sa ne vorbiti despre aceasta mini vacanta a confederatiei sindicatelor. - Dupa sedinta.”

 

 Svetlana CEBOTARI, MINISTRUL SANATATII: „Este o parere buna, cred ca este binevenita pentru toti.”

 

La sedinta guvernului, nimeni dintre ministri nu a avut un cuvant de spus impotriva. S-a ridicat in picioare doar presedintele Federatiei Patronatelor. Acesta insa nu a fost auzit, intrucat microfonul era deconectat.

 

L-am sunat ulterior ca sa-i cerem parerea, insa nu ne-a raspuns la apel. Asadar, in perioada 25 august - 2 septembrie, nimeni nu va lucra,  urmand ca zilele de 28, 29 si 30 august sa fie recuperate ulterior pe 8- 29 septembrie si 20 octombrie.

 

La sfarsitul saptamanii trecute, sindicatele din educatie s-au pronuntat impotriva, mentionand ca acum pedagogii trebuie sa se pregateasca pentru noul an de studii si ca oricum vor veni la serviciu. Si Camera de Comert Americana din Moldova a cerut executivului sa respinga aceasta propunere, deoarece ar genera costuri suplimentare si prejudicii pentru cei din domeniul privat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn