Desi este in scaun cu rotile a luat o decizie mare pentru ea. Eroina campaniei Daruiesti si Castigi, Maria din Sipoteni, tintuita la pat in urma unui accident, va da nastere unui copil. Ea este casatorita si mai are o fetita de 11 ani. Zilele trecute ea a primit daruri neasteptate de la un grup de moldoveni stabiliti in Statele Unite.

Publicat:31.12.2017, 16:29


Un aragaz si o multime de pungi cu de toate, au intrat in casa Mariei. Toate au fost aduse de reprezentantii unei companii de telecomunicatii creata in Statele Unite de catre un cetatean moldovean. 

Anastasia FOTACHE, PURTATOR DE CUVANT: “Am adus diferite lucruri. Am decis sa ajutam aceasta familie pentru ca am simtit caldura...” 

 Pe langa asta Maria a primit de la ei si 20 de mii de lei pe contul sau din banca. Ochii Mariei sclipeau de fericire. Alaturi de fetita sa si de sotul cu care este casatorita de un an, tanara ne-a dezvaluit marea ei veste. 

Maria VIOARA: “Vom avea un copil! Cand am aflat vestea am fost foarte fericita.” 

 Desi inca nu stie, cine va veni in familia lor, Maricica vrea sa aiba o surioara. 

Maricica VISTAVCHIN, FIICA: “Eu m-am bucurat foarte mult, m-am asezat in fotoliu si am plans, mi-am dorit intotdeauna o surioara.” 

 Valeriu VIOARA, SOTUL: “Sunt foarte fericit.” 

 Pentru Maria a fost o decizie grea, dar a fost incurajata de medici care I-au spus ca, desi este in scaun cu rotile, ea va putea purta sarcina si va putea suporta o nastere normala. Bunica, cea care practic a crescut-o si pe Maricica, este gata sa o ajute la tot. 

Ala VRINCEAN, BUNICA: “O sa ne descurcam noi cu toate...”

 Maria este casatorita cu Valeriu, un tanar care a crescut intr-un centru de plasament, neavand parinti. Cei doi s-au cunoscut acum trei ani, iar anul trecut au devenit o familie. 

Maria este eroina campaniei Daruiesti si Castigi. In 2007 ea a fost victima unui accident in urma caruia sotul ei a murit. Ea a ramas paralizata si cu o fetita de cateva luni in brate.