Google+

Detalii despre evenimentul „secret” al PDM. Care este scopul manifestatiei si cine va urca pe scena din PMAN - ZdG.md

Maine, 21 octombrie, democratii organizeaza Adunarea Nationala PDM. Pe site-ul partidului a fost publicat un scurt comunicat informativ despre evenimentul respectiv, fara a fi precizate prea multe detalii, scrie ZdG.md

 

Aşa cum acum câteva zile nu am reuşit să obţinem prea multe detalii despre manifestaţie, nici astăzi purtătorul de cuvânt al PD nu a putut să ne răspundă la întrebări, aşa încât se formează senzaţia că cei din partid nu ştiu ce va avea loc mai exact în această duminică sau încearcă să lase intenţionat această impresie.

 

„Adunarea Naţională PDM – Pentru Moldova se va desfăşura în Piaţă Marii Adunări Naţionale şi are ca scop prezentarea principiilor care vor sta la baza programului politic al partidului în următorii ani”, se precizează pe scurt în comunicatul plasat pe site-ul Partidului Democrat.

 

L-am contactat pe purtătorului de cuvânt al democraţilor Vitalie Gamurari pentru a afla mai multe detalii, însă acesta a declarat că nu cunoaşte mai multe informaţii decât cele care au fost deja publice. Am luat legătura şi cu deputatul democrat Sergiu Sîrbu, care ne-a comunicat că în această duminică PDM va prezenta reuşitele guvernării, dar şi viziunile de viitor. Pe scenă ar urma să urce Vladimir Plahotniuc, dar şi alţi membri ai partidului.

 

„Probabil va fi o dare de seamă, un raport despre ce am făcut, dar şi viziunea de viitor. Pe aceste elemente va fi pus accentul. Eu nu voi avea un discurs. Foarte puţini vor avea discursuri pentru că nu încăpem toţi pe scenă. Cu siguranţă un discurs va avea şi preşedintele partidului. Eu nu cunosc toate detaliile”, a spus Sergiu Sîrbu.

 

Acum câteva zile, pe site-ul Omega a fost publicat programul evenimentului de duminică. Documentul ar fi fost transmis organizaţiilor teritoriale ale PDM în legătura cu manifestaţia programată pentru 21 octombrie.  În programul evenimentului se regăsesc informaţii despre discursurile ce vor fi ţinute de pe scena din PMAN, cum trebuie să fie îmbrăcaţi membrii PD, dar şi ce trebuie să spună simpatizanţii atunci când sunt abordaţi de presă. Potrivit programului publicat de redacţia Omega, un discurs ar urma să fie ţinut de Vlad Plahotniuc, iar pe scena ar urma să urce şi un europarlamentar.

 

L-am întrebat pe Sergiu Sîrbu dacă poate să ne comunice despre ce europarlamentar este vorba, doar că acesta a menţionat că nu cunoaşte: „Chiar nu cunosc, deoarece nu am tangenţă cu organizarea evenimentului. Va fi o surpriză pentru noi toţi şi aşteptăm”.Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn