A patit-o o familie din Cornesti, Ungheni. Gospodaria i-a fost ravasita dupa ce un arbore imens din curtea vecina s-a prabusit. Oamenii spun ca daunele sunt extrem de mari si vor ca proprietarul terenului pe care crestea copacul sa le plateasca reparatiile. In caz contrar, il vor da in judecata. De cealalta parte, barbatul spune ca le va da o parte din bani, insa nu intentioneaza sa le acopere toate cheltuielile.

Publicat:17.05.2017, 12:33

Tatiana NASTAS, REPORTER PRO TV: “Ce putem vedea in curtea acestei case este un peisaj de-a dreptul ingrozitor. Copacul imens care s-a prabusit a distrus o parte din acoperisul casei, care intre timp a fost reparat, masina a fost avariata de una dintre crengi, iar colacul fantanii din curte care acum practic nici nu se vede din cauza crengilor, a fost facuta tandari.”

Totul s-a intamplat luni in jurul orei 4 dimineata in timp ce proprietarii dormeau linistiti in casa. O bubuitura puternica i-a trezit din somn.

Colac peste pupaza, in curtea casei era parcata si masina ginerelui femeii. 

Din spusele proprietarilor, arborele s-a prabusit din motiv ca era putred la radacina, iar ploile din week-end au facut asa ca acesta sa nu mai reziste. Nici pana astazi trunchiul copacului nu a fost evacuat din curte.

Familia Gorea spune ca a vorbit cu vecinul ca sa le dea bani pentru a repara tot ce s-a stricat, acesta insa nu ar vrea.

Solicitat de Pro Tv, proprietarul terenului lasat in paragina de ani buni, spune ca va ajuta familia Gorea cu niste bani, insa de automobilul care a fost avariat, nu are de gand sa-si bata capul.

Oamenii spun ca in cazul in care prejudiciul nu va fi acoperit, il vor actiona pe vecin in judecata.