Emotii si voci puternice azi pe scena de la Vocea Romaniei. Printre concurentii care merg in editiile live sunt si doua moldovence. Catarina Sandu a ramas in echipa lui Adi Despot, iar Doina Spataru a mers in echipa Loredanei.

Publicat:03.11.2017, 20:32

Un moment special a fost adus pe scena de la Vocea Romaniei de catre moldoveanca Diana Brescan. Aceasta a reusit sa impresioneze publicul concurand alaturi de romanca Camelia Farcas si interpretand piesa Uncover.

Smiley: "Mi-a placut foarte mult. Inceputul m-a luat prin surprindere. Am crezut ca o sa cantati fara orchestratie definitiv. Am sesizat destul de multa nesiguranta, la Camelia mai multa nesiguranta decat la Diana. Tu esti un pic mai introvertita, am vazut ca ea vrea sa acapareze scena."

Tudor: "Cantecul a fost misto, dupa care pe mine ma pierde faptul ca s-a cantat mult in armonie."

Loredana: "Ati reusit, felicitari. Camelia este acea fata venita dintr-un sat, fata de la tara care acum este privita de tot satul si acum toti consatenii tai pot sa fie mandri ca esti la Vocea Romaniei. Inca o data va felicit si orice decizie voi lua in aceasta seara este doar o decizie raportata la acest moment. Diana a fost vocal mai prezenta si mai stapana pe voce."

Intr-un final, Loredana a decis sa o aleaga pe Diana.

Vezi cum au evoluat: