Google+

Dimineata de cosmar pentru locuitorii unui bloc din cartierul Telecentru. Oamenii nu au putut iesi din case, dupa ce doi copaci au cazut peste cladire si au blocat iesirea

Dimineata de cosmar pentru locuitorii unui bloc din cartierul Telecentru. Oamenii nu au putut iesi din case, dupa ce doi copaci au cazut peste cladire si au blocat iesirea
Embed:

A fost o dimineata de cosmar pentru locuitorii unui bloc din cartierul Telecentru. Oamenii nu au putut iesi din case, dupa ce doi copaci au cazut peste cladire si au blocat iesirea. Mai mult, ramurile au spart geamurile si au avariat usor doua automobile. Seful de la Spatii Verzi din sectorul Centru, care a venit imediat la fata locului da din umeri si spune ca nu este Dumnezeu ca sa stie care arbore sta sa cada, mai ales ca toti sunt verzi.

 

"Dacă se întâmpla cu o oră mai târziu, aici ar fi fost cel puţin cinci oameni, nu se ştie ce s-ar fi întâmplat cu ei. Atunci cine ar fi fost vinovat? Accident?"

 

Locatarii unui bloc de pe strada Lomonosov povestesc ca dimineata s-au trezit de la o bubuitura puternica. Probabil, din cauza vantului, un arbore s-a rupt de la jumatate a cazut peste altul, iar apoi ambii s-au prabusit peste un bloc, au stricat mai multe geamuri si au avariat usor doua masini care stateau parcate in curte.  

 

“ A fost o bubuitură groaznică, credeam că se prăbuşeşte casa. Aici era foarte straşnic, din bloc nu puteai să ieşi, oamenii nu puteam să meargă la serviciu.”

 

“Aici permanent copiii se joacă, avem teren de joacă, sigur ar fi fost jertefe omeneşti. Închipuiţi-vă că un aşa copac mare cade peste tine.”

 

Aceasta femeie, care locuieste in casa vecina, spune ca in acel moment a mers sa duca gunoiul, norocul ei a fost ca luat-o pe alt drum.

 

“Numai ajunsesem la colţ şi s-a prăbuşit. E bine că a fost noaptea şi nu ziua. ”

 

Oamenii afirma ca s-au plans de nenumarate ori autoritatilor, cerandu-le sa taie copacii care prezinta pericol. 

 

“Iata adresarea noastră Spaţiilor Verzi de pe 16 martie 2015.”

 

Seful de la Spatii Verzi din sectorul Centru, care a venit la fata locului, ne-a declarat ca arborii erau verzi, iar pentru a reteza ramurile inalte nu au utilaje. 

 

Grigore CHITIC, SEF SECTORUL CENTRU SPATII VERZI: “Eu ce sunt Dumenzeu sa stau sa stiu care copac va cadea care nu, noi nu avem bani, masini pentru a ajunge pana acolo...”

 

Acum o luna o femeie a murit dupa ce un copac a cazut peste ea. Dupa acest incident seful de la Spatii Verzi Buiucani a fost arestat fiind cercetat pentru neglijenta in serviciu. Acum acesta se afla in arest la domiciliu. El insa pledeaza nevinovat. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn