Protest in fata judecatoriei Soroca. Rudele si apropiatii celor doua femei ucise cu bestialitate intr-o padure din localitate, au venit astazi in fata instantei si au cerut judecata tiganeasca pentru suspectul de 22 de ani, care astazi a fost plasat in arest. Infuriati, oamenii au strigat "Dinte pentru dinte si ochi pentru ochi".

Publicat:10.08.2018, 16:17

Rudele victimelor spun ca vor individul sa primeasca o pedeapsa similara cu crima pe care a savarst-o. In acest context oamenii legii au dislocat cateva echipaje de politie acasa la parintii suspectului pentru a-i proteja de multimea furioasa.

In cadrul protestului de astazi, manfestantii au spus ca nu cred ca tanarul ar fi putut savarsi crima de unul singur si cred ca acesta ar fi avut si un complice. Mai mult, individul ar fi avut o relatie cu tanara de 15 ani pe care a omorat-o.

Aceste informatii insa nu au fost confirmate oficial. Manifestatia din fata judecatoriei Soroca a durat cateva ore, timp in care oamenii legii nu au scos suspectul din cladire pentru a-l proteja. Abia spre seara, dupa ce multimea s-a dispersat, tanarul de 22 de ani a fost dus in izolator.

Barbatul banuit de omorul femeii de 42 de ani si a fiicei sale de 15 ani a fost retinut marti, dupa ce un trecator a observat ramasitele  cadavrelor carbonizate intr-o padure din apropierea satului Dumbraveni, Soroca. Suspectul de 22 de ani a povestit politistilor pas cu pas cum a savarsit dublul omor.


In timpul audierilor tanarul a recunoscut o alta crima comisa in 2012, pe cand avea doar 16 ani. Ambele crime au fost comise in apropierea aceleiasi localitati. Suspectul risca detentie pe viata. Cele doua femei, mama si fiica au disparut pe data de 2 iulie, cand se indreptau spre Soroca pentru a cersi.