Google+

Doua autobuze, facute scrum intr-o parcare de pe o strada din Bacioi: pompierii au luptat cu flacarile mai bine de 3 ore. Imagini apocaliptice - VIDEO

Doua autobuze, facute scrum intr-o parcare de pe o strada din Bacioi: pompierii au luptat cu flacarile mai bine de 3 ore. Imagini apocaliptice - VIDEO
Embed:

Doua autobuze au fost facute scrum noaptea trecuta intr-o parcare din Bacioi. Altele doua, aflate in apropiere, au fost afectate usor de flacari. Acestea apartineau unei companii de transport. Martorii spun ca acestea au fost stropite cu motorina. Pompierii spun ca investigheaza mai multe versiuni si urmeaza sa stabileasca daca este vorba despre o incendiere intentionata.

 

Incendiul a izbucnit noaptea trecuta in jurul orei 2, intr-o parcare de pe teritoriul unei uzini de beton armat. Pompierii au fost alertati de catre paznic. La fata locului au intervenit 3 echipaje. Aproape trei ore au luptat cu flacarile, care au cuprins  doua autocare de model Setra si Mercedes.

 

Ate trei autobuze parcate in preajma au fost afectate usor de flacari. In afara camerei de filmat un martor ne-a spus ca vehiculele au fost stropite cu motorina, care putea fi vazuta si astazi pe cabina celor trei autocare, care au reusit sa fie salvate. Paznicul, astazi nu era la munca, dar le-a povestit colegilor ce s-a intamplat.

 

“Din spusele colegilor, dimineata cand am venit sa primesc schimbul, mi-au spus ca pe la 1:30 noaptea, noi mai avem niste functii si o observat aici cum.. Au instiintat pompierii, nu a vazut nimic, flacara cand a inceput sa arda, era asa pe langa depozit. O vazut si o sunat, el s-a pierdut deodata.” 

 

Oamenii care locuiesc in apropiere spun ca au auzit zgomot la miez de noapte si s-au trezit.

 

“Bubuituri am auzit acolo, fum , cum ardea tot de pe geam.”

 

“Noi am crezut ca copiii cu pitardele umbla, eu traiesc la primul etaj si m-am trezit cu mult fum in casa,tare mult fum.” Eu lucrez aici la uzina si mi-au spus ca paza cand umbla pe teritoriu au vazut pe cineva cum a sarit gardul in partea celalta. Cineva o dat foc.”

 

Ambele autobuze, care apartin unei companii de transport care efectueaza curse in Italia, au ars in totalitate. Urmeaza ca specialistii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta sa stabileasca de la ce a pornit flacarile. Nu am reusit sa gasim administratia companiei de transport. Pe acest caz a fost deschis un proces penal.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn