Cei doi adolescenti in varsta de 15 si 16 ani, gasiti ingropati in padure si principalii suspecti de omorul acestora erau prieteni buni si ar fi stat impreuna in noaptea in care s-a produs tragedia. Asta spune mama unuia dintre tinerii omorati.

Publicat:10.04.2018, 10:34

Femeia ne-a povestit ca chiar in ziua in care a disparut de acasa fiul ei, familia a inceput sa-l caute. Mama adolescentului de 16 ani ne-a spus ca inainte de tragedie toti patru, cei doi adolescenti de 15 si 16 ani si cei doi suspecti de 20 de ani au mers impreuna la o casa care apartine bunicilor unuia dintre suspecti. Acolo, dupa ce toti patru ar fi baut impreuna, intre ei s-ar fi iscat o cearta, mai spune femeia. Nu este clar ce s-a intamplat si care este motivul pentru care cei doi suspecti i-ar fi omorat pe cei doi adolescenti, insa femeia ne-a spus ca dupa ce a disparut fiul ei, ea a mers acolo, iar locuinta era plina de sange si arata ca dupa razboi.

Tot mama adolescentului ne-a mai spus ca dupa ce si-ar fi dat seama ce au facut, cei doi suspecti i-au invelit intr-o plapuma pe cei doi adolescenti, i-au pus intr-o caruta si i-au dus in padure, acolo unde i-au ingropat.

Pentru a sterge urmele, cei doi au dus caruta intr-un camp, mai departe de locul unde i-au ingropat pe adolescenti si au lasat-o acolo.

Ulterior, rudele au anuntat politia despre disparitia tanarului. A fost gasita caruta pe camp, iar dupa aceasta oamenii legii au descoperit si locul in care au fost ingropati baietii.

Potrivit politiei, tragedia s-a produs la data de 3 aprilie, iar peste doua zile, suspectii au fugit in Rusia. Acum oamenii legii ii cauta. Banuitii sunt originari din satul Cetireni, Ungheni. Daca vor fi gasiti vinovati, acestia risca sa-si petreaca tot restul vietii dupa gratii. 

Corpurile neinsufletite ale adolescentilor au fost gasite ingropate intr-o padure de langa satul Cetireni, chiar in ziua de Pasti.

Oamenii legii investigheaza cazul. 

VEZI SI: Dublu omor intr-o localitate din Ungheni. Doi adolescenti, de 15 si 16 ani, ucisi si ingropati intr-o padure. Corpurile neinsufletite, gasite de oamenii legii, chiar in ziua de Pasti