Google+

O explozie a avut loc intr-un bloc de locuit din Causeni. Pompierii spun ca este vorba despre o scurgere de gaze - VIDEO

O explozie a avut loc intr-un bloc de locuit din Causeni. Pompierii spun ca este vorba despre o scurgere de gaze - VIDEO
Embed:

Locatarii unui bloc din orasul Causeni au fost treziti dimineata de o explozie puternica. Deflagratia a avut loc la un apartament de la etajul patru si s-ar fi produs din cauza unei scurgeri de gaze. Totul s-ar fi intamplat dupa ce una dintre conducte a fost taiata. Din fericire, nimeni nu a a avut de suferit.


In urma exploziei, geamurile apartamentului au fost sparte. Vecinii spun ca au vazut o echipa de muncitori care efectuau lucrari de reparatie. Dupa explozie acestia insa ar fi fugit de la fata locului.

 

“Da, erau oameni...”

 

Potrivit unor informatii neoficiale, stapanii apartamentului ar fi vrut sa puna un dulap langa peretele unde se aflau tevile de gaz. Din motive neclare, ei ar fi taiat una dintre conducte, aflata sub presiune. Administratorul blocului spune ca serviciile speciale nu au fost solicitate sau anuntate despre executarea acestor lucrari. 

 

La fata locului s-au deplasat politistii, cei de la Servicii Gaze si pompierii. Dupa incident, casa a fost deconectata de la reteaua de gaz. Din fericire nimeni nu a fost ranit. Alte apartamente din blocul locativ, care a fost dat in exploatare acum jumatate de an, nu au fost avariate. Cazul este cercetat de politia din Causeni. Proprietarul apartamentului risca sa fie sanctionat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn