Google+

Goana nebuna pe strazile din Orhei. Un sofer a pus pe jar politistii dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalul lor . A urmat o cursa lunga si periculoasa pe strazile de acolo. Cine se afla la volan si a cui era masina - VIDEO

Goana nebuna pe strazile din Orhei. Un sofer a pus pe jar politistii dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalul lor . A urmat o cursa lunga si periculoasa pe strazile de acolo. Cine se afla la volan si a cui era masina - VIDEO
Embed:

Un sofer a pus pe jar politistii din Orhei, dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalul agentilor de patrulare. A urmat o cursa lunga si periculoasa pe strazile de acolo, ca pana intr-un final acesta sa opreasca. Agentii au ramas socati cand au descoperit cine era la volan.

 

Goana nebuna a inceput putin dupa miezul noptii, pe o strada din centrul orasului Orhei. Soferul, care conducea un Volkswagen, a refuzat sa opreasca la semnalul agentilor de patrulare, astfel ca un echipaj al INP s-a luat pe urmele lui.

 

A urma o cursa lunga si extrem de periculoasa pe mai multe strazi din Orhei. De cateva ori masina politiei parea ca a incoltit automobilul si ca soferul va renunta la cursa si va opri, insa nu a fost asa.

 

Din imaginile surprinse de cativa martori si postate pe internet, se vede cum vitezomanul goneste pe strazi, iar cand pare ca echipajul de politie il ajunge din urma, acesta intra intr-o benzinarie direct de pe banda a doua, fara sa se asigure, face un cerc si iese din statia peco, continuand sa-i tina pe agenti pe urmele sale. Intr-un final, soferul a fost incoltit si oprit. Oamenii legii au descoperit ca la volan se afla un adolescent de 17 ani, care conducea fara permis. Acesta le-a zis agentilor ca masina este a mamei sale si ca aceasta se afla peste hotare.

 

"În final şoferul a fost depistat de angaţii INP, acesta s-a dovedit a fi un minor de 17 ani. Tânărul a recunoscut fapta sa şi a comunicat că proprietarul este mama sa care se află peste hotare. Astfel, pe cazul dat este pornit dosar contravenţional, care va fi remis în instanţa de judecată pentru stabilirea circumstanţelor şi sancţionarea minorului conform legislaţiei", spun responsabilii de la INP. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn