Un sofer a pus pe jar politistii din Orhei, dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalul agentilor de patrulare. A urmat o cursa lunga si periculoasa pe strazile de acolo, ca pana intr-un final acesta sa opreasca. Agentii au ramas socati cand au descoperit cine era la volan.

Publicat:16.12.2018, 10:11

Goana nebuna a inceput putin dupa miezul noptii, pe o strada din centrul orasului Orhei. Soferul, care conducea un Volkswagen, a refuzat sa opreasca la semnalul agentilor de patrulare, astfel ca un echipaj al INP s-a luat pe urmele lui.

A urma o cursa lunga si extrem de periculoasa pe mai multe strazi din Orhei. De cateva ori masina politiei parea ca a incoltit automobilul si ca soferul va renunta la cursa si va opri, insa nu a fost asa.

Din imaginile surprinse de cativa martori si postate pe internet, se vede cum vitezomanul goneste pe strazi, iar cand pare ca echipajul de politie il ajunge din urma, acesta intra intr-o benzinarie direct de pe banda a doua, fara sa se asigure, face un cerc si iese din statia peco, continuand sa-i tina pe agenti pe urmele sale. Intr-un final, soferul a fost incoltit si oprit. Oamenii legii au descoperit ca la volan se afla un adolescent de 17 ani, care conducea fara permis. Acesta le-a zis agentilor ca masina este a mamei sale si ca aceasta se afla peste hotare.

"În final soferul a fost depistat de angatii INP, acesta s-a dovedit a fi un minor de 17 ani. Tânarul a recunoscut fapta sa si a comunicat ca proprietarul este mama sa care se afla peste hotare. Astfel, pe cazul dat este pornit dosar contraventional, care va fi remis în instanta de judecata pentru stabilirea circumstantelor si sanctionarea minorului conform legislatiei", spun responsabilii de la INP.