Un grav accident s-a produs noaptea trecuta pe soseaua Chisinau -Leuseni. Patru persoane, printre care trei copii de 4, 5 si 16 ani si-au pierdut viata, iar altele patru au fost transportate la spital in stare grava, dupa ce o masina a lovit in plin o caruta.

Publicat:19.07.2018, 05:35

Tragedia s-a produs aseara, pe soseaua Chisinau - Leuseni, in jurul orei 22:30.

Potrivit politiei, un sofer de 34 de ani care venea cu masina de la vama Leuseni si mergea spre Chisinau a lovit in plin o caruta, in apropiere de satul Leuseni.

In caruta se aflau opt persoane. In urma impactului extrem de violent, patru persoane s-au stins pe loc - trei copii de 4, 5 si 16 ani si o tanara de 25 de ani.

Celelalte patru persoane - un tanar de 18 ani, altul de 28 de ani si doua tinere de 21 si 26 de ani au fost transportate la spital in stare grava. Tanarul de 28 de ani se afla in coma.

Soferul de la volanul automobilului a fost retinut.

Autoritatile au initiat un proces penal.

Comunicatul emis de politie:


"Patru persoane printre care trei copii si-au pierdut viata într-un grav accident de circulatie care s-a produs aseara, ora 22.30, pe traseul Leuseni-Chisinau, în apropierea satului Leuseni. Un hipomobil cu opt persoane, în momentul traversarii traseului principal a fost tamponat lateral, din spate, de un automobil de model „VW Sharan”, condus de un barbat de 34 de ani, care se deplasa de la Vama Leuseni spre municipiul Chisinau.

În urma accidentului, o femeie, de 25 de ani si trei copii, doi baieti, de patru si 16 ani, o fetita de cinci ani, au decedat, iar doua femei, de 21 si 26 de ani, un barbat de 28 de ani si un baiat de 18 ani au fost traumatizati. Persoanele ranite au fost internate în spitalele raionale Hîncesti si Nisporeni. 

Soferul a fost retinut. Politia a initiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstantelor."