Google+

Candidatul PDM pentru Hancesti: datorii de zeci de mii de dolari si contracte de milioane cu statul - Anticoruptie.md

Contracte de milioane cu statul, datorii fata de banci si persoane fizice, denumiri de strazi din mun. Hancesti cu numele soacrei, care este in viata, si al tatalui sau. Este vorba de Alexandru Botnari, primar de Hancesti si candidatul PDM pentru circumscriptia din acest raion, scrie anticoruptie.md.

 

Alexandru Botnari este primar al municipiului Hânceşti din 2003 şi vicepreşedinte al Partidului Democrat. Între 2003 şi 2009, a fost candidat independent, după care a aderat la Partidul Democrat, formaţiune politică pe care o reprezintă în prezent.

 

Primarul de Hânceşti a declarat pentru 2012 că deţine următoarele imobile – o casă de locuit de 101,6 metri pătraţi, obţinută în 1990, bun pe care îl are în prezent, şi un apartament obţinut în 2004, cu suprafaţa de 55,4 metri pătraţi, în Chişinău, vândut în 2014 pentru aproape 300.000 de lei. Aceasta este prima declaraţie pe care am găsit-o pe site-ul Autorităţii Naţionale de Integritate. Mai mult, site-ul cu pricina îl prezintă pe Alexandru Botnari drept primar al municipiului Chişinău

 

Edilul de Hânceşti a mai menţionat în declaraţiile sale că deţine cote părţi în două firme – Petroclub, întreprindere specializată în desfacerea produselor petroliere, şi Alexsol Prim, companie care prestează lucrări de instalaţii tehnico-sanitare, de alimentare cu gaze, încălzire şi aer condiţionat. Pentru aceeaşi perioadă, el a indicat un venit de aproape 68.000 de lei, în timp ce pentru soţia sa – 26.400 de lei, ceea ce constituie peste 2.000 de lei lunar, bani ridicaţi de la cele două companii.


CITESTE MAI DEPARTEPE ANTICORUPTIE.MD


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn