Google+

Intrebarea despre retragerea trupelor rusesti din Stanga Nistrului a pus-o in incurcatura pe Maria Zaharova: "Stati sa caut raspunsul oficial...." - VIDEO

Intrebarea despre retragerea trupelor rusesti din Stanga Nistrului a pus-o in incurcatura pe Maria Zaharova: "Stati sa caut raspunsul oficial...." - VIDEO
Embed:

Intrebarea despre cererea repetata a premierului Pavel Filip, la adunarea Generala a ONU, ca Federatia Rusa sa-si retraga trupele din stanga Nistrului a facut-o pe Maria Zahorova sa caute raspunsul in notitele pe care le avea.Intrebata despre cererea repetata a premierului Pavel Filip, la adunarea Generala a ONU, ca Federatia Rusa sa-si retraga trupele din stanga Nistrului, Zaharova a spus ca:


Maria ZAHAROVA, PURTATOR DE CUVANT, MINISTERUL RUS DE EXTERNE: „Eu pot sa apelez prima data la aceasta intalnire la notite, nu cred ca voi spune ceva nou. O secunda, o secunda. Pozitia o stiti. Nu o pot gasi. Haideti pana o caut poate mai avem intrebari.”

 

 Nici dupa alte cateva intrebari, Zaharova nu a gasit raspunsul.

 

Maria ZAHAROVA, PURTATOR DE CUVANT, MINISTERUL RUS DE EXTERNE: „Intrebarea despre contingentul militar sa-l mai lasam. Sa caut.” 


Ca intr-un final aceasta sa declare ca... 


Maria ZAHAROVA, PURTATOR DE CUVANT, MINISTERUL RUS DE EXTERNE: „Grupa operativa care se afla acolo pazeste depozitele militare. Pentru mine mai grele intrebari ca cele ce tin de regiunea transnistreana nu sunt.”


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn