Google+

Ion, tanarul orfan din Oxentea, a decis sa-i faca o surpriza iubitei sale si a organizat o cina romantica de care Anastasia nici habar nu avea. Ea: "Este prima oara", El: "Anastasia este sensul vietii mele" - VIDEO

Ion, tanarul orfan din Oxentea, a decis sa-i faca o surpriza iubitei sale si a organizat o cina romantica de care Anastasia nici habar nu avea. Ea: "Este prima oara", El: "Anastasia este sensul vietii mele" - VIDEO
Embed:

De sarbatori se intampla minuni si fiecare trebuie sa se simta special in aceasta perioada. De asta este convins si Ion, tanarul orfan din Oxentea, eroul mai multor reportaje Protv, care a decis sa-i faca o surpriza iubitei sale. El a organizat o cina romantica, de care Anastasia nici habar nu avea. A surprins-o placut si a lasat-o fara cuvinte.

 

Timida, dar foarte curioasa, Anastasia a intrat in restaurantul din capitala. Ea nu a stiut pana in ultimul moment de surpriza pusa la cale de Ion. Abia cand a vazut masa aranjata frumos, special pentru ei, si-a dat seama ca seara va fi una speciala. Intr-o atmosfera romantica, cei doi au baut cate o cupa de sampanie si s-au bucurat de momentul magic, pe care, spun ei, nu-l vor uita niciodata.

 

Anastasia: “Sunt fericita, imi place foarte mult surpriza prietenului meu. Este prima oara..”

 

Ion: “O iubesc foarte mult, ea este sensul vietii mele...”

 

 Din bursa de stundent a lui Ion si din indemnizatia de orfana a Anastasiei, tinerii nu se alinta cand vine vorba de mancare. Aseara insa li s-au pus pe masa bucate delicioase, pe care le-au gustat pentru prima oara.

 

Anastasia: “-E gustoasa, mi-a placut.-O sa gatesti asemenea salate acasa?-Da, e usor.”

 

 Ion: “Sampanie si mancare delicioasa.-Iti place mancarea?-Foarte mult.”

 

 Complicele lui Ion a fost Cristina. Tanara, care se ocupa de organizarea evenimenelor, spune ca a vrut sa-i faca pe cei doi orfani mai fericiti, in ajun de Revelion.

 

Cristina POSTOLACHI, ORGANIZATOR CINA: “Sunt atat de frumosi, indragostiti. Ea este atat de finuta. Chiar vreau sa simta si ei magia sarbatorilor.” 

 

 Iar surprizele pentru Anastasia nu s-au incheiat aici. Ion s-a gandit si la vacanta de iarna, pe care o vor petrece departe de casa, in Italia.

 

Ion: “-La odihna de iarna.-Aveti pe cineva acolo?-Cativa prieteni.-Unde in Italia mergeti?-La pestera..”

 

 Ion si Anastasia au 20 si 21 de ani. Ambii au ramas de mici fara parinti si au crescut in centre de plasament. Acum traiesc in casa lui Ion, mostenita de la bunici. Nu-si planga de mila si incearca, cum pot ei, sa-si construiasca un viitor frumos.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn