Sotia barbatului care s-a stins ieri in accidentul de pe aerodromul din Horesti a murit astazi dupa ce a facut atac de cord. Femeia avea deja probleme cu inima, spun prietenii, iar cand a aflat vestea nu a rezistat.

Publicat:14.09.2018, 11:02

Dupa ce a aflat ca sotul ei a murit in accidentul de ieri de pe aerodrom, femeia ar fi facut un stop cardiac. Prietenii si colegii de munca ai victimei spun ca ea avea de mai multa vreme probleme cu inima.

Directorul de zbor al aerodromului din Horesti, Andrei Gherta, sustine ca barbatul care a decedat lucra din anul 2013, ca inginer. Am incercat sa vorbim si cu directorul aerodromului pentru a afla mai multe detalii, insa acesta a refuzat.

Accidentul s-a produs ieri in jurul orei 13.30. Barbatul in varsta de 60 de ani a urcat intr-un aparat de zbor pentru a face niste verificari.

Din cauza unei defectiuni tehnice, insa, acesta s-a pornit brusc si s-a izbit de aripa altui aparat, iar omul s-a stins pe loc. Nu este clar deocamdata cui apartin aeronavele. Oamenii legii investigheaza cazul pentru a stabili circumstantele exacte in care s-a produs ciocnirea dintre ele.