Google+

Mai multe puncte de trecere a frontierei au fost inchise din cauza ninsorii. Cum se circula spre Leuseni: cozi kilometrice de masini - VIDEO

Mai multe puncte de trecere a frontierei au fost inchise din cauza ninsorii. Cum se circula spre Leuseni: cozi kilometrice de masini - VIDEO
Embed:

Mai multe puncte de trecere a frontierei au fost inchise din cauza ninsorii, iar in drum spre Leuseni abia se merge. Un sofer ne-a trimis imaginile pe mailul redactiei cu cozile de masini care se deplaseaza spre vama Albita.

 

UPDATE 15:40 "In legatura cu conditiile meteo nefavorabile, dar si din motive tehnice, mai multe puncte de trecere si-au sistat activitatea sau traficul este restrictionat pentru anumite categorii de mijloace de transport. Politistii de frontiera s-au mobilizat intr-un numar mare la deblocarea cailor de acces in punctele de trecere. Drumurile fiind eliberate de copacii cazuti pe carosabil si curatate troienele de zapada formate, politistii de frontiera intervenind si cu tehnica din dotare pentru deblocarea unitatilor de transport inzapezite. La fel persoane aflate in trafic au primit cate un ceai fierbine si biscuti. Politistii de frontiera au ajutat batrînii si persoanele cu deficiente locomotorii cu lemne de foc si cu curatarea gospodariilor de nameti.", se arata in comunicatul Politiei de Frontiera. 

 

Potrivit Politiei de Frontiera, ninsorile au condus la sistarea activitatii urmatoarelor puncte de trecere: Soroca-Tekinovka, Saiti –Lesnoe, Cahul-Oancea, Ciadîr Lunga 1 si 2, Mirnoe-Tabaki, Vulcanesti – Vinogradovca, Tudora-Starokazacie, Giurgiulesti-Reni.

 

Pe Aeroport nu are loc inregistrarea pasagerilor.

 

Totodata, cu privire la trecerea prin punctul de trecere Leuseni-Albita, partea romana nu permite traversarea mijloacelor de transport care nu sunt echipate corespunzator.

 

Politia de Frontiera recomanda amanarea calatoriilor în strainatate, daca acestea sunt inevitabile conducatorii auto sa tina cont de urmatoarele reguli:

 

Inainte de a pleca la drum, informati-va temeinic despre conditiile meteo si starea sectorului de drum pe care urmeaza sa il tranzitati;

 

Mijlocul de transport sa fie echipat corespunzator, cu pneuri de iarna;

 

Nu cirulati cu minim de combustibil;Nu evitati sa consultati aplicatia “trafic online”, de pe prima pagina a Politiei de Frontiera, pentru a fi la curent cu situatia din punctele de trecere a frontierei.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn