Google+

Mai multi turisti moldoveni au fost "uitati" pe partie, in Romania, la -24 de grade Celsius

Un grup de circa 40 de moldoveni care a decis sa plece in vacanta la munte in Romania, in Poiana Brasov, au fost „uitati” pe partie, la -24 de grade Celsius de catre compania lor turistica.



Incidentul a devenit public pe un site de socializare, după ce turiştii ce au avut de suferit au hotărît să-l facă cunoscut. „Cu toate că în pachetul turistic scrie că transportul de la pîrtie la locul unde sîntem cazaţi este inclus, compania a uitat turiştii pe pârtie. Afară -24 de grade Celsius. cel puţin e inuman să laşi oamenii să îngheţe pe pîrtie, nu mai vorbim că şi-au încălcat condiţiile contractuale”, a publicat Maria Todorov, pe Facebook, noteaza Viza.md

 

Turiştii au fost nevoiţi să ia un alt autocar de la o altă companie turistică, în care aceştia au încăput cu greu, şi asta pentru că depăşeau numărul limită de capacitate al autocarului, adică de 100 de oameni. 

 

„Cu peste o sută de oameni, la ce risc am fost expuşi!”, a mai adăugat Maria în postarea sa. Din comentariile expuse la postare, se pare că şi alţi moldoveni au avut de suferit de pe urma companiei în cauză.

 

Totuşi, mulţi dintre cei care au comentat au specificat şi faptul că de mulţi ani recurg la serviciile companiei respective şi că niciodată nu li s-a întîmplat ceva de genul. „Uneori, din păcate, chiar condiţiile meteorologice sînt cele care dau bătăi de cap şi devin un obstacol şi pentru cele mai mari companii organizatorice. Cu siguranţă a fost o scăpare, un moment făcut nu intenţionat. Această companie ţine la clientela sa şi nu ar risca să-şi piardă din raiting cu o astfel de atitudine”, a scris o clientă.

 

 Reprezentanţii companiei au menţionat următoarele: „Persoanele nici într-un caz nu au fost uitate, autocarul a avut o mică pană şi în timp ce se rezolva, turiştilor li s-a propus două ieşiri din situaţie de către compania de transport: sau merg acum în picioare cu un alt autocar sau mai aşteaptă 40 minute pînă vine autocarul nou. Poiana Braşov este un punct turistic cu o sumedenie de localuri unde ar fi putut intra să aştepte la cald. Ei au decis că vor să meargă în picioare şi au spus că nu este nicio problemă, după care au decis sa facă aşa o postare. Păcat, dar se mai întîmplă să se defecteze unul din cele 30 de autocare care erau din partea companiei noastre”. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn