Google+

Momentul in care a fost retinut suspectul in cazul batranei gasita fara suflare intr-o casa parasita: "- I-ai astupat gura? - Da, cu basmaua!" - VIDEO

Un tanar de 24 de ani, din satul Roscani, raionul Straseni a fost retinut, fiind suspectat de omorul unei batrane. Anterior, individul a fost cercetat penal pentru violenta in familie.

 

Potrivit Politiei, miercuri, in satul Roscani, intr-o gospodarie abandonata a fost depistat cadavrul unei femei de 65 de ani, locuitoare a satului Roscani. In urma examinarii, medicul legist a constatat ca, decesul acesteia a survenit in urma multiplelor leziuni in regiunea capului.  Ca urmare a masurilor speciale de investigatie,a fost identificat un suspect care ar fi comis crima. Conform informatiilor operative, acesta se ascundea in padurile din apropierea satului.

 

Asupra acestuia a fost depistata o arma de vanatoare, detinuta ilegal si cateva cartuse.   

 

Totodata, suspectul a prevenit rudele, in caz ca va fi depistat de politie, el va folosi cartusele pentru a trage in fortele de ordine, dupa care se va sinucide. In cadrul audierilor, tanarul si-a recunoscut vina pe deplin, declarand ca in seara zilei  de 11 aprilie curent, fiind in stare de ebrietate si in urma unor neintelegeri cu victima, acesta i-a aplicat femeii multiple lovituri in regiunea capului, ulterior violand-o. Dupa care a ascuns cadavrul intr-o gospodarie parasita. 

 

La moment, suspectul este retinut pentru 72 de ore. Acesta risca de la 15 pana la 20 de ani de inchisoare sau detentie pe viata.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn