Aurel Ignat, unul dintre luptatorii suspectati in cazul incaierarii de la clubul de noapte in urma careia un barbat a murit, ramane inca 30 de zile in arest.

Publicat:25.06.2018, 16:03

Sedinta a inceput la 16:00, la Judecatoria Rascani.


Aurel Ignat a fost retinut pe 28 mai, iar ulterior arestat pentru 30 de zile, in cazul barbatului de 30 de ani, care a murit dupa ce a fost snopit in bataie in fata unui club de noapte.


Atunci, un alt luptator K1, Mihai Pirgaru, a fost retinut, iar ulterior arestat pentru 30 de zile. Cei doi sunt suspectati ca ar fi participat la incaierarea iscata in fata unui club din capitala, in urma careia un barbat de 30 de ani a fost batut cu bestialitate, iar dupa o saptamana, fiind internat in coma, acesta s-a stins la spital.


Dupa retinerea celor doi sportivi, tot acum doua saptamani, autoritatile au anuntat in cautare generala un alt sportiv. Este vorba de Eugeniu Deliu. Procurorii spun ca acesta a fost prezent la bataia iscata in fata clubului de noapte. Pana acum, oamenii legii nu au reusit sa-l gaseasca.


Pe 18 mai, ei l-ar fi batut pe un barbat de 30 de ani, in fata unui club de noapte din capitala.


Dupa o saptamana, fiind internat in coma, acesta s-a stins la spital. Daca vor fi gasiti vinovati, banuitii risca pana la 15 ani de inchisoare.