Google+

Motivul pentru care eleva de 10 ani a sarit de la etajul doi a scolii in care invata: fata s-a strecurat la geam in timpul orelor. Ce spun profesorii: "Si-a cerut permisiunea sa iasa la baie". Cum s-a intamplat totul - VIDEO

Motivul pentru care eleva de 10 ani a sarit de la etajul doi a scolii in care invata: fata s-a strecurat la geam in timpul orelor. Ce spun profesorii: "Si-a cerut permisiunea sa iasa la baie". Cum s-a intamplat totul - VIDEO
Embed:

O eleva de 10 ani a fost transportata la spital dupa ce a sarit de la etajul doi a scolii in care invata. Fata s-a strecurat la geam in timpul orelor, iar profesorii spun ca ea a vrut doar sa fuga, asa cum a incercat sa o faca de mai multe ori. Din ferice a scapat fara leziune grave.


In aceasta dimineata eleva din clasa a 4-a, se afla la ora sport, iar la un moment dat si-ar fi cerut permisiunea sa plece la baie. Politia spune ca ea incercat sa paraseasca liceul, insa paznicul i-ar fi interzis.

 

Suparata, aceasta a intrat intr-o sala de clasa, a deschis geamul si a sarit de la etajul doi. Ulterior a incercat sa fuga, insa a fost observat-o de diriginta, care a retinut-o si a dus-o la punctul medical. 

 

Elena VAPALZOVA, DIRECTOR LICEU “VASILE LUPU” CHISINAU: “Copilul si-a cerut permisiunea sa iasa la baie, a iesit la baie si s-a intamplat ceea ce s-a intamplat. Noi am sunat la salvare sa-i ofere ajutorul.”

 

 La liceu a sosit politia si ambulanta iar fata a fost transportata la Spitalul Valentin Ignatenco din capitala. Deoarece nu s-a ales cu leziuni grave, la scurt timp ea fost externata. Directoarea nu a vrut sa ne ofere mai multe detalii despre cele intamplate. Ne-a spus insa ca nu e prima data cand eleva incearca sa fuga de la ore. 

 

Elena VAPALZOVA, DIRECTOR LICEU VASILE LUPU: “Ia a mai incercat sa fuga de la ore, da dar nu pot sa vorbesc pentru ca eleva are probleme.”

 

 Potrivit politiei minora vine dintr-o familie social-vulnerabila si a incercat sa fuga si ce acasa de mai multe ori.

 

Natalia STATI, OFIȚER DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI: “Minora face parte dintr-o familie monoparientala, locuieste doar cu mama. Este in vizorul  protectiei copilui pentru ca deseori abandona domiciuliu.”

 

 Pe acest caz a fost deschisa o ancheta, iar  politia urmeaza sa stabileasca toata circumstantele incidentului. Totodata urmeaza sa fie sesizati responsabilii de la protectia copilului.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn