Google+

S-au dus la furat struguri, au fost observati, au lasat masina acolo si a doua zi au anuntat ca automobilul le-a fost furat. Cum s-au gandit doi barbati din Glodeni sa scape de pedeapsa pentru furt

Un barbat din Glodeni a inscenat furtul propriului automobil, dupa ce masina lui a fost observata, in timp ce el fura struguri dintr-o plantatie, impreuna cu un vecin.

 

Potrivit politiei, barbatul de 41 de ani impreuna cu vecinul sau de 17 ani au mers la furat struguri pe o plantatie de vita de vie din apropierea satului Viisoara. In timp ce culegeau struguri au fost observati de doi locuitori ai satului Viisoara, care pazeau o alta plantatie. Oamenii le-au facut observatie, iar acestia au urcat in automobil si au plecat.

 

Ajungand la marginea satului Movileni si intelegand ca automobilul a fost vazut de acei doi barbati, de frica ca sa nu fie dati pe mana politiei, acestia au lasat masina la marginea drumului. A doua zi de dimineata, barbatul de 41 de ani a sunat singur la politie si a spus ca masina din fata casei i-a fost furata. 

 

Oamenii legii au cautat masina si au gasit-o la marginea satului Movileni, raionul Glodeni, acolo unde barbatii au si lasat-o. Politistii aveau si un caine de serviciu, care, luand urma de la locul de unde a fost gasit automobilul, a mers pana la casa proprietarului automobilului.

 

Politia a gasit in masina si remorca urme de struguri, iar ulterior, s-a stabilit ca suspectii au aruncat strugurii furati. Fiind audiat de politie, barbatul a recunoscut ca a inscenat furtul propriului automobil, dar si faptul ca a fost la furat struguri.

 

Acesta este suspectat de chemarea intentionata falsa a politiei si risca o amenda de la 1000 la 2500 de lei. Si pentru ca a furat struguri este pornita o cauza penala. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn