Google+

O familie din capitala care a revenit din vacanta din Italia a ramas fara bagaj, iar dupa o saptamana l-a primit... complet distrus: hainele le-au gasit rupte, iar telefonul si tableta - facute praf - VIDEO

O familie din capitala care a revenit din vacanta din Italia a ramas fara bagaj, iar dupa o saptamana l-a primit... complet distrus: hainele le-au gasit rupte, iar telefonul si tableta - facute praf - VIDEO
Embed:

Nu a fost suficient ca bagajul le-a ajuns cu intarziere, dar inca si distrus. A patit-o o familie din capitala, care a revenit recent din vacanta din Italia. Ajunsi la aeroportul din Chisinau, sotii au aflat ca bagajul le-a fost pierdut. Abia peste o saptamana geanta a fost gasita. Familia insa a ramas ingrozita, cand a vazut ca o parte din hainele noi erau rupte, doua perechi de papuci lipseau, iar tableta si telefonul erau distruse.

 

Iata uiati-va cutia de la papuci, papucii nu-s, 64 de euro, telefonul - 150 de euro, ochelari 70 de euro, hainele pentru copil, iata nici cainii nu mananca asa...

 
Asa si-au gasit bagajul pierdut dupa o saptamana, sotii Gheorghita. Familia povesteste ca acum doua saptamani a mers in vacanta la Roma in Italia. Acolo, ca orice moldovean, au facut tot felul de cumparaturi. Nici prin cap sa le treaca ce aveau sa pateasca la intoarcerea in tara. 

 

Vlad GHEORGHITA: ”Vad se opreste ne spune ca bagaje nu mai sunt, cum asa eu trebuie sa mai am inca o valiza, nu-i. Ieri ma duc sa primesc geanta, imi zice asta e valiza dvs zic, zic dar ce a fostcu ea nu stim... Soc a fost...”

 

Toata geanta era practic distrusa, la fel si o parte din hainele cumparate. Mai mult, sotii spun ca lipsesc doua perechi de incaltaminte.

 

Olesea GHEORGHITA: Noi vrem sa cerem despagubiri.. nu stiu peste 600 700 de euro...”

 
Oamenii spun ca reprezentantii companiei nu au fost de gasit. 

 

”Le-am scris pe facebook, au zis ca o sa ma sune, dar nu m-au mai sunat...”

 
Pe de alta parte, seful companiei aeriene sustine ca de pierderea bagajului s-ar face vinovat serviciul care incarca si descarca valizele.


Mircea MALECA, DIRECTOR COMPANIE: ”Noi nu sntem de vina, dar sigur ca vom plati despagubiri clientului...”

 
Potrivit lui Maleca, prejudiciul va fi evaluat in functie de cantitatea de bunuri distruse - un kilogram ar costa 20 de dolari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn