Presedintele Turciei nu a venit cu mana goala in tara noastra. Recep Erdogan a adus cu el doua vehicule de combatere a demonstratiilor in masa. Seful statului turc spune ca le-a oferit in dat Ministerului Afacerilor Interne.

Publicat:18.10.2018, 14:52

Declaratiile au fost facute astazi in cadrul conferintei de presa de la Comrat. 

Recep ERDOGAN, PRESEDINTELE TURCIEI: "Vreau sa amintesc ca ieri, in jurul orei 21:30, au sosit doua vehicule pentru combaterea manifestatiilor in masa, prescurtat "TOMA", care vor fi folosite de Ministerul Afacerilor Interne. Sunt vehicule de combatere a demonstratiilor in masa."

Iata cum arata autospecialele TOMA:

Am cerut informatie despre aceste vehicule de MAI, dar respensabilii de acolo ne-au spus ca nu confirma, dar nici nu infirma faptul ca aceste autospeciale au ajuns deja in Chisinau. 

Asteptat la Chisinau o jumatate de an, Recep Erogan a venit ieri cu intarziere de aproape o ora. El a fost intalnit de Igor Dodon si sotia sa. Dupa care cei doi sefi de stat au inaugurat Presedintia proaspat reparata din banii turcilor, s-au fotografiat si s-au tinut de mana. Erdogan a primit de la Dodon Ordinul Republicii.