Google+

O Dacia, mistuita de flacari pe strada Albisoara. Fumul dens este vizibil de la zeci de metri distanta. Momentul in care arde. Ce a mai ramas din masina - VIDEO si GALERIE FOTO

O Dacia, mistuita de flacari pe strada Albisoara. Fumul dens este vizibil de la zeci de metri distanta. Momentul in care arde. Ce a mai ramas din masina - VIDEO si GALERIE FOTO
Embed:

O masina a fost facuta scrum astazi pe strada Albisoara din capitala. Martorii spun ca autoturismul s-a aprins din mers, iar soferul a incercat sa stinga focul. Nu a reusit, insa, asa ca au venit pompierii cand Dacia era deja cuprinsa in totalitate de flacari. Asa ca n-au mai putut salva bunul soferului.

 

Momentul in care masina, de marca Dacia, a inceput sa arda a fost filmat de un trecator. Din imagini se vede ca flacarile au cuprins automobilul in totalitate. Oamenii aflati in preajma au anuntat imediat pompierii.

 

Dan VAITECOVSCHI, PLUTONIER IGSU: "Ajungand la fata locului pe strada Albisoara am depsitat un automobuil Dacia, arzand in flacari, am intervenit cu prima linie, am lichidat incendiul si am inchis buteliile de gaz, ardea in flacari foarte mari.”

 

 Martorii spun ca autoturismul se deplasa pe strada cand din partea din spate a inceput sa iasa fum. Soferul a tras pe dreapta si a incercat sa stinga focul. Vazand, insa, ca nu reuseste si-a luat actele din masina si s-a indepartat, stiind ca are in portbagaj butelia de gaz. 

 

“Mergeam pe drum dama flacara era mare sa auzit o bubuitura nustiu ce ar fi buhnit poate acumolatoru, baloanele nu cred.”

 

“Tocmai acolo am fugit, explodau rotile, am fugit sa nu explodeze balonul de gaz, ea cand aredea masina se pornea, el daca scotea acumultorul poate se stnagea.”

 

Soferul a scris o explicatie politistilor veniti la fata locului. Acum salvatorii urmeaza sa afle din ce cauza a pornit incendiul. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, de la inceputul anului 128 de masini au ars.  

 

 

 

 

 

 

 

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn