O femeie cu patru copii din Telenesti a ramas pe drumuri, dupa ce concubinul ei a dat foc locuintei in care traiau. Totul s-a intamplat luni seara, cand femeia era plecata la sora ei. Fiind beat si dupa ce s-a certat cu femeia, barbatul a incendiat locuinta. El isi recunoaste vina si spune ca ii pare rau pentru ce a facut.

Publicat:11.07.2018, 16:59


Totul s-a intamplat luni seara. In locuinta se afla femeia si cei patru copiii ai sai. La un moment dat, si-a facut aparitia concubinul acesteia, care ar fi fost beat. Pentru ca barbatul are interdictia sa intre in locuinta, potrivit unei hotarari judecatoresti, femeia i-a cerut sa plece, iar astfel a inceput cearta. Ulterior, tanara si-a luat copiii si a plecat la sora ei. Atunci barbatul a dat foc casei. 

“Am stricat acolo in partea ceea ferestrele eu mai stiu poate sunt copii sau ei sunt in stare de ebrietate nu era nimeni. Adica pana au venit pompierii au am stricat tot.” 

Vecinii au fost cei care au chemat pompierii. In scurt timp a venit si stapana, care si-a vazut casa arzand. Oamenii spun ca ea ar fi fost in stare de ebrietate. 

“Cinstita de tot si inca intreba aici lumea, da calul mi l-ati scos sa nu-mi arda si calul.”

Iulia SARIVAN, REPORTER PRO TV: “Chiar daca nu este o locuinta prea mare, acum cei patru copii si mama lor nu o mai au nici pe asta. Casa a ars luni seara insa si acum mai iese fum din ea.”

Astazi l-am gasit pe barbatul care a incendiat locuinta acasa la niste vecini. El si-a recunoscut vina.

Grigorie SAPTEFRATI: “Da eu recunosc si imi pare rau. Noi am fost ambii la lucru si mi-a spus iesi din ograda si mai mult nu ai ce cauta aici. Ea s-a dus la sora ei, iar eu am ramas acasa si am facut prostia.” 

Spune, insa, ca nu-i pasa unde vor trai acum femeia si cei patru copii.

Grigorie SAPTEFRATI: “Aveti copii care au ramas pe drumuri. - Da mie mii totuna o sa-i ia legea.”

Pe femeie nu am gasit-o. Am mers si la sora ei, insa nici acolo nu era. Primarul din sat spune ca acum urmeaza sa gaseasca o locuinta pentru copii, care au varste cuprinse intre 6 si 17 ani, si mama lor. 

Vasile MARANDICI, PRIMAR SATUL CRASNESENI: “Eu de cate ori am fost la ea acasa niciodata nu am gasit-o in stare de ebrietate.”  

 Politistii spun ca barbatul se afla in vizorul lor.