Google+

O femeie din Anenii Noi, fiind beata crita, a sunat la politie si a anuntat ca cineva a intrat in casa ei si i-ar fi furat ceva. Politistii au ramas socati cand au ajuns acolo. Risca sa fie decazuta din drepturile parintesti

O femeie de 24 de ani din Anenii Noi risca sa fie decazuta din drepturile parintesti, fiind banuita ca si-a neglijat copiii, dupa ce a baut pana abia de se mai putea tine pe picioare.

 

Potrivit autoritatilor, in zori, o femeie de 24 de ani a sunat la politie si s-a plans ca cineva a intrat in casa ei si i-ar fi furat ceva din locuinta pe care o inchiriaza, la Anenii Noi.

 

Ajunsi la fata locului, politistii au gasit-o pe femeie in stare de ebrietate avansata, iar in locuinta, cu ea, erau trei copii minori ai ei.

 

Dupa cateva discutii cu femeia, care abia de se mai putea tine pe picioare, oamenii legii au vazut ca unul dintre cei trei copii, un bebelus de 3 luni, se simtea rau, astfel ca au chemat ambulanta pentru a-i acorda ingrijiri medicale. Toti cei trei copii au fost preluati de o ambulanta si transportati la spital, iar ulterior dusi la un Centru de Plasament din Anenii Noi.

 

Potrivit oamenilor legii, femeia ar fi sunat la politie dupa ce proprietara locuintei pe care o inchiria i-ar fi spus sa plece din casa si i-ar fi luat certificatul de nastere al unuia dintre copii. Politistii urmeaza sa discute cu proprietara casei pentru a stabili circumstantele in care s-a intamplat totul.

 

Autoritatile investigheaza cazul, iar femeia risca sa fie decazuta din drepturile parintesti. Pana cand se va lua o decizie in acest sens, cei trei copii vor ramane la Centrul de Plasament.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn