O fetita de doi ani si fratele sau de patru ani ar fi fost batuti de o femeie in grija careia au fost lasati. Micuta este acum la spital in stare grava cu trauma cranio-cerebrala si vanatai.

Publicat:12.02.2018, 08:25

Mama fetitei povestete ca ieri impreuna cu cei doi copii si concubinul sau au mers in ospetie la mama barbatului.

Tatiana CHITCAN, MAMA FETITEI: “Am stat la masa copii se jucau.”

Seara in jurul orei 23, cei doi iubiti au plecat pana la magazin, lasandu-i pe micuti in grija femeii. Cand s-au intors acasa au ramas socati.

Tatiana CHITCAN, MAMA FETITEI: “Cand intru in ograda vad ca fetita racneste. Intru in casa repede, dar mama la sot statea deasupra fetei. I-a pus o plapuma. Cand dau plapuma ochii, inchisi din nasuc. Zic ce are fetita, nu vrea sa doarma.  Zice dati-mi pace.”

Baietelul de 4 ani i-a spus mamei ca femeia i-ar fi snopit in bataie pe ambii. 

Tatiana CHITCAN, MAMA FETITEI: Eu intrebam cine a facut buba.Bunica a facut buba a lovit. El tacea tremura. El avea o palm al picior si zgariat pe obraz. ”

Micuta a fost transportata de urgenta la spital.

Ana CURCHI, SPECIALIST PRINCIPAL, ASITENTA MAMEI SI COPILULUI, SANGEREI: “Starea copilului la internare era grav avea un hematom la obraz. A fost internata in sectia de reanimare. A fost tranferat in sectia pediatrie pentru tratament.”   

Medicii spun ca fetita a fost operata.

Ana CURCHI, SPECIALIST PRINCIPAL, ASITENTA MAMEI SI COPILULUI, SANGEREI: “Copilul s-a nascut cu viciu cardiac. A suferit o interventie la inima. Trebuia protejat. Copilul fie fost lovit sau a fost lovit cu fata de  un obiect tare. “

Mama concubinului ar fi recunoscut ca i-a batut pe copii si ca regreta cele intamplate.

Lilia MOLDOVANU, MAMA CONCUBINULUI: “Imi cer iertare. Micutul s-a sculat si a inceput a plange, eu din spaima m-am sculat din somn si m-am pierdut. Nu am vrut sa o lovesc asta intamplator s-a primit. La poponeata si la fata am lovit-o si gata. Este posibil de acasa sa fi fost vanata. “

Mama copiilor sustine ca l-a cunoscut pe barbat acum trei luni. Acesta ar fi iesit recent din inchisoare. 

Tatiana CHITCAN, MAMA FETITEI: “Eu I-am mai lasat, dar nu I-am gasit in astfel de stare. ”

Lilia HAREA, OFITER DE PRESA, IP SANGEREI: “La serviciul de garda a sunat medicul de la spital.”

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal.