O femeie din Drochia sustine ca fiul ei de 7 ani, s-a ales cu mai multe rani pe picioare, dupa ce a fost atacat de mai multi caini in timp ce se intorcea de la scoala. O prietena de-a femeii a postat un mesaj pe facebook in care povesteste cum s-ar fi intamplat totul.

Publicat:29.10.2018, 09:10

Potrivit femeii, totul s-a intamplat acum trei zile. Baiatul se indrepta spre casa cand 7 caini s-au napustit asupra lui si l-au doborat la pamant.

Potrivit medicilor, copilul a fost adus cu mai multe muscaturi pe picioare. Ulterior, acesta a fost vaccinat si trimis acasa, intrucat starea lui nu este grava, sustin medicii. Timp de cateva zile, copilul va merge la spital pentru mai multe proceduri.

Contactati de Pro TV, responsabilii de la politie ne-au spus ca s-au autosesizat in urma mesajului postat pe facebook si ca vor reveni cu detalii despre caz.

Mesajul postat:

"Problema maidanezilor ramâine una foarte grava in or. Drochia. Am vrut sa ma împart cu istoria unui din locuitori al orasului Drochia. Multe cazuri am auzit pîna astazi, dar pozele trimise m-au socat si m-au lasat fara cuvinte.

Iata ce mi-a scris: 

 
”Marina,buna ziua m-am hotarit sa va scriu deoarece nu ma lasa frica in pace ca ceea ce s-a intimplat cu copilul meu e posibil sa se mai intimple repetat..si nu sunt asigurati nici restul copiilor din tot orasul nostru Drochia. Sunt locuitorii acestui oras ...Eu ma adresez in primul rind ca mama! Baietelul de 7 ani pe drum spre casa, vineri 26 octombrie a fost navalit si muscat de o gloata de caini chiar IN OGRADA SCOLII NR 1!! Eu pina acum nu-mi pot reveni uitindu-ma la ranile copilului meu dar nu vreau da mai spun starea lui psihologica din acel moment si pina acum ce e in sufletelul lui. Au fost 6-7 caini care l-au inconjurat l-au doborit de 3 ori la pamint ,el era singurel ceva timp a strigat si nimeni nu la auzit. Ambele picioare sunt ranite sus era imbracat in scurta de iarna si nu a patit nimic slava domnului dar foto vorbesc de la sine....Dar din ceea ce am tras noi nu vreau sa se repete cuiva si problema sa nu treaca pe deasupra...”

 
Din cîte am înteles Primaria cunoaste si iata ce a raspuns ”... mia promis ca luni se rezolva intrebarea cu acesti caini.... Dar cum sa fiu eu sigura ca la alt colt nu vor aparea iar o haita.”

 
Eu înteleg ca este o problema foarte complicata, dar eu personal nu doresc sa aud, ca ”Aceasta problema exista în toata tara” în loc sa aud solutii si masuri deja întreprinse. Eu sper ca macar aceste poze vor ajunge pîna la alesii nostri, care asa de mult si-au dorit aceste posturi si ne-au promis, ca ei sunt mai buni si pot face mai bine. De asa situatii nimeni nu este asigurat, si nu da Doamne sa se mai repete. Vine frigul, câinii devin tot mai agresivi (ei nu sunt de vina ca s-au nascut), dar noi suntem oamenii, care trebuie sa fie responsabili."