Google+

O moldoveanca, care lucra ingrijitoare in Italia, sechestrata si violata timp de 2 saptamani de un cetatean macedonean: era impusa sa se drogheze si sa bea alcool

O moldoveanca, care lucra ingrijitoare in Italia, sechestrata si violata timp de 2 saptamani de un cetatean macedonean: era impusa sa se drogheze si sa bea alcool
Embed:

O tanara ingrijitoare moldoveanca, in varsta de 29 de ani, a fost salvata la sfarsitul saptamanii trecute de politistii din localitatea italiana Pisa din mainile unui cetatean macedonean care a sechestrat-o intr-un apartament pentru circa 2 saptamani, timp in care a obligat-o sa bea alcool, sa se drogheze, ca mai apoi sa o violeze, scrie rotalianul.comDramatica întâmplare este relatată de ziarul Il Mattino, care scrie despre cetăţeanul macedonean că are 54 de ani. Potrivit sursei citate, bărbatul macedonean a reuşit să o sechestreze pe tânăra moldoveancă de 29 de ani într-un apartament din periferia de Est a localităţii Pisa, în zona Cisanello din apropierea spitalului.

 

Acolo, tânăra moldoveancă a fost redusă în sclavie de către cetăţeanul macedonean, fiind obligată să bea alcool şi să se drogheze, ca mai apoi să fie violată de acesta. Tânăra a reuşit, se pare, să trimită un mesaj pe WhatsApp unui amic italian, trimiţându-i acestuia şi fotografii în care îi arăta faţa cu o vânătaie la ochiul stâng şi îi cerea să o ajute.

 

Amicul italian al femeii moldovence s-a prezentat apoi la poliţie cu aceste informaţii în seara zilei de sâmbătă, iar autorităţile au dat startul astfel căutărilor, care au durat până duminică dimineaţa, dat fiind că nu aveau o adresă exactă unde se afla femeia moldoveancă.
Din fericire, cu ajutorul imaginilor din apartament trimise de femeie şi cu ajutorul tehnologie de localizare a telefonului pe care o au la dispoziţie autorităţile, poliţiştii au reuşit să găsească apartamentul în care aceasta era ţinută sub sechestru şi în care se afla şi cetăţeanul macedonean, dar şi un alt cetăţean străin, originar din Maroc.

 

Tânăra moldoveancă le-a povestit poliţiştilor cu lacrimi în ochi că R.M. a sechestrat-o şi a bătut-o timp de 2 săptămâni în acel apartament al groazei. Bărbatul macedonean a fost arestat cu acuzaţia de viol, agravat de faptul că a obligat-o pe tânăra de 29 de ani să consume substanţe stupefiante. Cetăţeanul marocan, în schimb, a fost denunţat în stare de libertate pentru complicitate la sechestru de persoană, mai precizează sursa citată.

 

Sursa: rotalianul.com


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn