O tanara ingrijitoare moldoveanca, in varsta de 29 de ani, a fost salvata la sfarsitul saptamanii trecute de politistii din localitatea italiana Pisa din mainile unui cetatean macedonean care a sechestrat-o intr-un apartament pentru circa 2 saptamani, timp in care a obligat-o sa bea alcool, sa se drogheze, ca mai apoi sa o violeze, scrie rotalianul.com

Publicat:14.11.2018, 07:10Dramatica întâmplare este relatata de ziarul Il Mattino, care scrie despre cetateanul macedonean ca are 54 de ani. Potrivit sursei citate, barbatul macedonean a reusit sa o sechestreze pe tânara moldoveanca de 29 de ani într-un apartament din periferia de Est a localitatii Pisa, în zona Cisanello din apropierea spitalului.

Acolo, tânara moldoveanca a fost redusa în sclavie de catre cetateanul macedonean, fiind obligata sa bea alcool si sa se drogheze, ca mai apoi sa fie violata de acesta. Tânara a reusit, se pare, sa trimita un mesaj pe WhatsApp unui amic italian, trimitându-i acestuia si fotografii în care îi arata fata cu o vânataie la ochiul stâng si îi cerea sa o ajute.

Amicul italian al femeii moldovence s-a prezentat apoi la politie cu aceste informatii în seara zilei de sâmbata, iar autoritatile au dat startul astfel cautarilor, care au durat pâna duminica dimineata, dat fiind ca nu aveau o adresa exacta unde se afla femeia moldoveanca.
Din fericire, cu ajutorul imaginilor din apartament trimise de femeie si cu ajutorul tehnologie de localizare a telefonului pe care o au la dispozitie autoritatile, politistii au reusit sa gaseasca apartamentul în care aceasta era tinuta sub sechestru si în care se afla si cetateanul macedonean, dar si un alt cetatean strain, originar din Maroc.

Tânara moldoveanca le-a povestit politistilor cu lacrimi în ochi ca R.M. a sechestrat-o si a batut-o timp de 2 saptamâni în acel apartament al groazei. Barbatul macedonean a fost arestat cu acuzatia de viol, agravat de faptul ca a obligat-o pe tânara de 29 de ani sa consume substante stupefiante. Cetateanul marocan, în schimb, a fost denuntat în stare de libertate pentru complicitate la sechestru de persoana, mai precizeaza sursa citata.

Sursa: rotalianul.com