Google+

O politista de frontiera a nascut acasa, la Otaci, ajutata de sotul sau, politist si el. Femeia nu a ajuns la spital din cauza drumului blocat de zapada. Cum s-a circulat astazi pe drumurile nationale - VIDEO

O politista de frontiera a nascut acasa, la Otaci, ajutata de sotul sau, politist si el. Femeia nu a ajuns la spital din cauza drumului blocat de zapada. Cum s-a circulat astazi pe drumurile nationale - VIDEO
Embed:

S-a circulat anevoie si astazi pe soselele nationale. Soferii spun ca drumurile sunt prost curatate. S-au bucurat de iarna, insa, copiii din cateva sate din Ialoveni care nu au ajuns la scoala, pentru ca autobuzul s-a stricat. Iar la Otaci o politista de frontiera a nascut acasa, ajutata de sotul sau, politist si el. Femeia nu a ajuns la spital din cauza drumului blocat de zapada.

 

Pana a ajunge la Chisinau, soferii si-au varsat toti nervii pe drumuri. In satele de la Nord nu prea vezi masini de deszapezire, spun oamenii, asa ca soseaua pana la Chisinau li s-a parut mult prea lunga.

 

"Ieri o fost mai rau ca azi, de ce ? Nu o presarat material antiderapant."

"- De unde veniti? - De la Baraboi. - Cum e drumul? - Unde mai normal, unde mai greu, Masina se incalzeste bine, dimineata asa si asa."

"Azi e bine dar maine daca o sa fie -25 apoi  nu o sa fie bine, la noi motorina e la – 20, avem noi cum spun rusii catioali."

 

Alti soferi sustin, totusi, ca pe drumuri s-a mers astazi mai bine decat ieri. Ghinion sau poate noroc au avut elevii de la scolile din satele Misovca si Humoteanovca, din raionul Ialoveni. Autobuzele scolare s-au stricat asa ca ei nu au putut ajunge la lectii si le-au asigurat pe loc o mini-vacanta.

 

"Am inteles asa ca autobuzul a fost stricat astazi si deaceea nu a fost ca sa ea copii la scoala."

"Asa este la noi nu merge transpotul."

"Autobuzul nu a venit din motiv ca au spus ca s-a stricat, de la scoala au spus ca o sa-l repare si o sa ne anunte."

 

 La Otaci, o politista de frontiera a fost nevoita sa nasca ieri dimineata acasa, fiind asistata de catre sotul sau, tot politist de frontiera. Cand si-au dat seama ca a inceput travaliul, cei doi soti au pornit spre spital, insa dupa cativa metri parcursi cu masina, si-au dat seama ca din cauza troienelor nu vor ajunge, asa ca s-au intors acasa si au decis sa astepte ambulanta. Pana au ajuns medicii insa, femeia a adus pe lume un baietel, perfect sanatos. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn