In prima editie LIVE a sezonului cu numarul sapte Vocea Romaniei, moldoveanul Octavian Casian a impresionat juriul si a trecut in etapa urmatoare. Acesta a uimit prin tinuta pe care a avut-o, dar si talentul de care a dat dovada pe scena.

Publicat:18.11.2017, 06:42

Dupa repetitiile intense, momente emotionante, aplauze furtunoase si clipe unice, publicul si antrenorii au decis cine sunt cei opt concurenti care merg in urmatoarea etapa LIVE a show-ului Vocea Romaniei 2017. 

Astfel, Octavian Casian a intrat in ring cu alti patru concurenti din Romania. Acestia au inundat scena cu energie si dinamism si au cucerit LIVE publicul si antrenorii cu momentele pregatite pentru aceasta etapa a competitiei.

Octiavian a interpretat piesa „Tears In Heaven”, de Eric Clapton, iar dintre cei trei concurenti ramasi in concurs, Smiley l-a ales pe el, iar motiv pe care l-a invocat antrenorul este timbrul unic al vocii.

Smiley: „Este singurul om din istoria Vocii Romaniei care suna asa”.

Loredana: "M-ai surprins cu aceasta aparitie. Ma asteptam sa-ti vad pletele tale. E o schimbare extraordinara. Asta inseamna ca te poti adapta cantecului, starii, live-ului si e un lucru extraordinar."

Iata cum a evoluat moldoveanul: