Opt masini au fost avariate azi dimineata in doua accidente produse in acelasi loc, la o distanta de cateva minute unul de altul. In primul, o furgoneta care circula cu viteza, s-a rasturnat peste un autoturism care la randul sau a izbit altele trei. Iar in al doilea au fost implicate trei masini. In ambele cazuri scenariul e cam acelasi, iar problema e ca soferii nu au respectat distanta.

Publicat:05.10.2018, 11:51


Un camion al avicolei Floreni s-a rasturnat azi dimineata pe bulevardul Dacia din capitala. Potrivit martorilor, soferul furgonetei ar fi circulat cu viteza. 

“Eu am auzit o bubuitura. Pe cel de la Floreni, a inceput sa il poarte stanga, dreapta. Cei din fata nu au avut de suferit, cei din spate au ramas cu geamul spart.”

Martorii mai spun ca autoturismul peste care a cazut furgoneta a lovit usor alte trei masini care stateau la semafor si ca o femeie a avut nevoie de ingrijiri medicale.

“A fost ambulanta si a luat o doamna, ca marfarul de la Foreni a cazut peste portbagaj. S-a spart sticla si o doamna striga dupa ajutor.”

Contactat de Pro Tv, purtatorul de cuvant al spitalul de Urgenta ne-a spus ca insa ca nimeni nu a fost internat in spital. Oamenii legii spun ca de vina ar fi soferul Furgonetei care nu a respectat distanta dintre masini. El risca sase puncte de penalizare si o amenda de 1500 de lei.  

La scurt timp dupa acest impact, in acelasi loc s-a produs un alt accident. Potrivit martorilor, un soferi a franat brusc la semafor, asa ca trei masini s-au ciocnit una de alta.

“Aceea au franat brusc si noi din spate nu am reusit. O bubuitura si gata.”

In urma acestui accident nimeni nu a avut de suferit.