Google+

Imagini care pot afecta emotional. Patru moldoveni din cei opt raniti in accidentul din Rusia au ajuns acasa. Au fost adusi cu trenul, de pe cursa Moscova-Chisinau si au fost transportati la Spitalul de Urgenta: "Lipsesc bucati de piele" - VIDEO

Imagini care pot afecta emotional. Patru moldoveni din cei opt raniti in accidentul din Rusia au ajuns acasa. Au fost adusi cu trenul, de pe cursa Moscova-Chisinau si au fost transportati la Spitalul de Urgenta: "Lipsesc bucati de piele" - VIDEO
Embed:

Patru moldoveni din cei opt raniti in accidentul din Rusia au ajuns acasa, in aceasta seara. Ei au fost adusi cu trenul, de pe cursa Moscova-Chisinau. La gara s-au adunat rudele, care au asteptat ingrijorate venirea celor dragi. Persoanele ranite au fost transportate la Spitalul de Urgenta.

 

"Oasele sunt intregi, dar e fracturata talpa.„ 

 
Acest baiat, de 19 ani, este cel mai tanar dintre moldovenii implicati in accident. Spune ca prin ironia sortii a ajuns in acel microbuz. Si-a luat bilet spre casa in alta zi, dar, in ultimul moment, s-a razgandit. 

 

"Trebuia sa ma duc la ora 16 si am aflat ca este dimineata. Era strasnic. „

 

 Era asteptat pe peron de mama lui, care spune ca nu-si mai gaseste locul dupa cele intamplate. 

 

MAMA:  "Lipsesc bucati de piele pe picioare. E cusut totul. El avea bilet in alta zi, dar a vrut sa vina mai repede acasa si a venit aceasta rutiera

 

Unul cate unul, cei patru moldoveni raniti in accidentul din Kaluga au fost scosi din tren, de catre salvatori.

 

La gara am intalnit-o pe sotia acestui barbat. Ne-a spus ca a reusit sa vorbeasca cu el la telefon, iar sotul i-a spus ca se simte mai bine, insa deocamdata nu poate sa mearga fara ajutorul cuiva.

 

Angela BOLOGAN, SOTIE: "- Are taieturi adanci. „ 

 

 Barbatul a plecat in Rusia acum trei luni, pentru a face un ban, iar sambata se intorcea acasa ca sa-si vada familia, cand a nimerit in groaznicul accident.

 

SOTIE: "Avem 4 copii. Doi sunt gemeni.„ 

 

 In afara se sot, femeia spune ca printre raniti se afla si un verisor de-al ei, care este  in coma. Cei doi plecasera impreuna la munca, in Rusia. Pe tot parcursul drumului, moldovenii au fost insotiti de catre salvatori, care spun ca drumul a fost dificil pentru raniti.

 

Dumitru CARASIC, CAPITAN: "Si bandaj am facut, si injectii. Au o trauma psihologica. „

 

 Inca patru moldoveni raniti, care deocamdata nu pot fi transportati, se afla in Rusia.

 

Mihail HARABAGIU, SEF SERVICIU SITUATII EXCEPTIONALE: "Un cetatean in stare grava, altul a fost operat. „

 

6 moldoveni s-au stins in accident, iar cadavrele lor au fost aduse la Chisinau. Tragedia s-a produs samabata dimineata, in regiunea Kaluga. 


Un ford a intrat pe contrasens si a lovit puternic microbuzul, inmatriculat in Republica Moldova.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
    Euro
    • Leu moldovenesc
      2.8 lei
    • Euro
      323 eur
    • Dolar S.U.A.
      323 usd
    • Leu romanesc
      323 ron
    • Rubla ruseasca
      4 rub
    • Hrivna ucraineana
      4 uah
    • Leva bulgara
      4 bgn